за това мисля да заложа на бравото, хареса ми доста, таванът и предният капак ще се боядисват и ще се пастира цялата бояджията ми каза 320лв, ще взема 2 дръжки за вратите външните по 45лв бройката, че тези са много зле, 2 зимни гуми за отпред че тези който са към колата не са лоши обаче ми се струват че вече им е минал живота на око ми се видя че бяха около 2мм грайфера и най-вероятно ще слагам газов инжекцион след месец-два.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Fiat Stilo 1.9JTD
Collapse
X
-
Добре, де, 6,5 извънградски разход толкова много ли ви се вижда и колко трябва да гори един бензинов мотор, за да ви дойде малко? И още - щом по-големите бензинови мотори не вървят, къде го пращате на 1,2 човека? На мен дори ми се вижда малко 6,5 - затова вече седма година го карам без газова уредба - следвам принципа "нещо, като работи добре, не се пипа" и съм доволен.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ако бравото е с метален колектор ще си с малко по-къси скорости, вървежа е повече от приличен,поддръжката също. Ако си с пластмасов колектор, както съм и аз , това значи дълги скорости ( 2200 оборота на 5-а с 90 км/ч). С газов инжекцион съм вече 112 000 км, разход на дълго пада до до 7/100 с 90 ако карам, градско и климатик 10,5-11 на 100. За мотора мога да ти кажа само едно- като цяло здрав , ако наливаш хубави масла. Обърни хубаво внимание на ролките, скоро ми прескача ангренаж (50 000 км след като бях го сменил) поради счупване на парче пластмаса от кутията му, ремъка я сдъвка и 3 зъба прескочи. Поражения нямаше. Личното ми мнение е да избягваш дизела- необосновано скъпа поддръжка в сравнение с цените на горивата. От двете злини по-малката за мен е бензин с газ.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
не харесвам дизеловите мотори досега предимно в нас е имало бензинови коли и 2 дизела жтд алфа 156 и скудо 2.0 хди решил съм 100% да е бензин хич не ме притеснява че не върви в ниските, аз няма да го държа само в ниските, разхода още повече не ме притеснява, ще слагам газов инжекцион със сигурност, с пластмасовите колектори е, карах го и върви доста здраво, карах и едно друго браво но с металните и не ми се стори толко вървежно. иначе имам и пунто 1.2 16в и от него съм много доволен само едни кабели съм сменял извънградско ако го карам леко слиза до 4.7 ако си го карам по моя начин 5.2-5.4 градско около 8 с не много леко каране, само на бензин е, но бащами си го кара и няма да слага газ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар