Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Fiat Stilo 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на Fiat Stilo 1.9JTD

Здравейте, колеги! Намислил съм да стана собственик на Фиат Стило, почитател съм на дизеловите автомобили и сякаш се насочих към посочения по-горе модел. Две от възможностите, които мисля да гледам, съм посочил по-долу в линковете. Въпросите ми: 1. Има ли нещо конкретно и по-специално, за което трябва да се гледа при тези модели2. Къде в София бих могъл да заведа колата на преглед - да я закачат в сервиз, преди да я купя окончателно. Благодаря предварително за мненията и предложенията ви.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...298&f1=details http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...782&f1=details

Aко имаш финансововата възможност и търпението да чакаш, търси Стило, което да е "родено" края на 2004г. по номер на рама, не дата на регистрация.Иначе теми бол - проблеми бол, решения за почти всяка болежка ИМА
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Aко имаш финансововата възможност и търпението да чакаш, търси Стило, което да е "родено" края на 2004г. по номер на рама, не дата на регистрация.Иначе теми бол - проблеми бол, решения за почти всяка болежка ИМА
      Благодаря за съвета, но имам и финансови ограничения. За самата покупка съм заделил макс. 5000 лева. По-старите Стило-та сериозни болежки ли имат?

Коментар

Чак сериозни - не, но на новите повечето са отстранение.Взимаш някое стило за 4000 (задължително търси да е Януари 2003г.), регистрации, ремъци , ролки - 1000лви според мен още 1500лв да я докараш в приличен вид.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря за отговорите. А дали някой може да ми препоръча сервиз, в който да я прегледат, преди да я взема окончателно. СТава дума за София.

Коментар

А защо не погледнеш обявите във форума?Примерно тази обява http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...031129#1031129
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              А защо не погледнеш обявите във форума?Примерно тази обява http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...031129#1031129
              Благодаря. Точно тази не ме интересува, предпочитам кола с пет врати, разгледах и другите обяви и май си набелязах един автомобил. ако успея да го видя (не е в София) може и от тук да напазаря лО

Коментар

Пунишър предлагаше Стило с 5 врати, ама не знам дали не го продадее/.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Пунишър предлагаше Стило с 5 врати, ама не знам дали не го продадее/.
                  Не виждам неговата обява. Утре ще гледаме двете, които бях пуснал по-горе като линкове.

Коментар

Не че посочената обява е на моето Стило, но искам да си кажа мнението по въпроса за автомобил с две и с четири врати Първото ми Стило беше с четири странични, а това е с две . На това с двете врати много по удобно става качването и слизането от колата ,много по голям е отвора който прави вратата . Така, че ако не се налага постоянно да се возят 4 човека ,то кола с две врати е много по удобна . Някои твърдеше и май че е прав за мнението че двувратите коли имам по здраво купе и са по устойчиви .Смея да потвърдя и това нещо . :D Колкото до моето хем ми се продава, хем ми се иска да си го държа ,защото за сега да не чуе дявола всичко му на ред.Най вече разхода от 4.5л ме изпълва . :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Благодаря ви за мненията до тук, но засега никой не ми е препоръчал сервиз в София, в който да прегледаме кандидат = колите ми . Моля помагайте, че вече имам списък.

Коментар

Намери ли си кола :D

Коментар

Засега все още не. Но гледам и други марки

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1dnywv за това стило какво мислите, утре ако всичко е по план отивам да го огледам.

Коментар

Новичко, трябва да е без болежки, май няма АСР/ЕСП или просто вече няма бутон за изключването му.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X