Колеги незнам дали раздела за темата е правилня но ако не е нека модовете я преместят където трябва.На въпрос,обмислям да си монтирам на пунтака напречни греди и в/у тях багажна кутия (тюул или др.марка)с цел максимален обем багаж,защото семейството се увеличи с още един член и като затръгваме за някуде са:количка,стерлизатор и ред др.багажи а пунтото е с скромен багажник плюс това съм и с газова.Та ако има някой който има такъв багажник или знае от къде да си закупя,или пък продава втора ръка нека пише.Абе въобще които може да помогне с съвет нека пише по темата.Благодаря предварително.От София съм а пунтото е мк1 3-врати.Пс:Мисля,че темата ще е интересна и попринцп за обсъждане защото до сега не съм срещал такава в форума,а пък и мисля,че ако колата ти е подържана е по добре да инвестираш в багажник отколкото в "нова"стара кола само заради багажника.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Багажник за пунто мк1 3-врати?
Collapse
X
-
кола
Наскоро гледах направено Пунто с багажник но май си беше пробил тавана и имаше скоби Другото е скоби на предната врата и на стъклото където уж трябва да е задната врата .http://shopix.bg/img/products/orig/2..._988821424.jpg и багажникТака направо слагаш багажника без греди.
-
У наше село Димитровград се разхождаше едно Пунто Мк1 с 5 врати с багажник на покрива , приличаше на ПАСАТ комби от старите все едно http://dimitrovgrad4u.com/posted_img...7394_2.pic.jpg>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Колата си има места където да влязат гредите, не е нужна никаква допълнителна модификация.Просто си търси греди специално за триврато пунто, защото са различни захватите.Моето е петврато и си купих гредите от ebay като ми стъпиха точно на 45 лв.За справка тук нови универсални греди вървят 200 - 240 лв. Кутията е по-големия проблем - просто са скъпи особено Tule. Даже от Англия, ако се вкара стъпва на 250 лв, а тук цените почват от 400 лв.Така, че се огледай за нещо втора ръка, но пак няма да е евтино.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар