Здравейте колеги, моля за помощ ако някой е имал подобен случай или знае каде може да ми е проблема.Колата е фиат пунто 2004г. 1.2 16v, проблема е прекъсване при първоначално палене.Когато запаля колата ( не винаги, само понякога) прекъсва сякаш работи на 3 цилиндъра тресе не подържа равномерни обороти като я форсирам работата е като на три цилиндъра.И така паля гася наколко пъти докато се оправи (пето шесто запалване).Водих я на диагностика, няма грешки няма аномалии всичко и е ОК изобщо колата е много запазена.Благодаря предварително на отзовалите се :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat punto MK3 1.2 16v прекъсва при палене
Collapse
X
-
Мерси колеги, ще почна едно по едно.Първо свещи после кабели бобина и накрая дюзи..............Надявам се да е първото или второто, просто ми е интересно причината(теорията на проблема..... ЗАЩО).Какво създава проблема и защо се оправя !Не се смейте на човек, който прави крачка назад, защото може да се засилва!
Коментар
-
Колега колата работи перфектно, няма начин да е гарнитура на главата.Това е нещо моментно, свещ, кабел, бобина, компютъра, дюзи, плапан или помпа гориво, нещо прави проблем но го прави за малко през другото време колата е ОК.Чакам пак да се случи (при мен защото колата я кара жената) и да я оставя малко да поработи така че да видя дали ще нацапа някоя свещ...Не се смейте на човек, който прави крачка назад, защото може да се засилва!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар