Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не мога да обезвъздуша двигателя загря кат печка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не мога да обезвъздуша двигателя загря кат печка

здравейте колата ми е fiat bravo 1,6 16v 98 г. Беше скъсала ангренажния ремък. Наби осем от клапаните изпускателните.Както и да е разглобих я и я дадох я на ремонт главата шлайфаха я смениха всички клапани с гумичките и ги препаснаха. Аз си я монтирах обратно нова гарнитура смених, затегнах болтовете на кръст с динамометричен с различни осилия, направих и центровката с петите всичко както трябва. Но се появи проблем не може да се обезвъздуши системата и много загрява двигателя. Че се чудя от къде е главата ли не е била шлайфана както трябва или аз не съм я стегнал както трябва. И сега ако я разглобя и я стегна на ново дали ще се оправи проблема или да я връщам пак за шлайфане и дали трябва пак да сменям гарнитурата .

нов шлайф с нова гарнитура, я кажи как я стегна, да ти кажа правилно ли е било, не се стягат на кръст има си схема по която се стягат

Коментар

Опитай да обезвъздушиш с разкачване на маркучи.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

и маркучите разкачах ,термостата смених и пак продължава да загрвяа иначе по схемата ги стягах болтовете парво с 40 NM после 90 ,90 градуса
        Прикачени файлове

Коментар

Не разбирам кои знай колко но можели водната помпа да ти прави мизерии

Коментар

просто смуче въздух от някъде, и затова прегрява, провери си първо водните съединения, маркуча да обратно налягане на охладителната течност, и ако не излезе зайчето, сваляте главата, но преди това си провери свещите да не са измити случайно /ще си проличи/
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колега,за мен е закон кола започне ли да надува и да загрява,преди всичко си купувам нова капачка на разшерителния съди след това ако не помогне търся проблема другаде!Успех.
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Има едни винтове на радиатора и на единия маркуч, който отива към парното там развива ли? Потече ли вода?

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                  Има едни винтове на радиатора и на единия маркуч, който отива към парното там развива ли? Потече ли вода?
                  ем то там дане развиеш , къде развиваш ?
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Тънкото маркуче провери ли го?От него трябва да тече.Ако изхвърли водата при отворена капачка със сигурност е гарнитура
                    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
                    X