здравейте колата ми е fiat bravo 1,6 16v 98 г. Беше скъсала ангренажния ремък. Наби осем от клапаните изпускателните.Както и да е разглобих я и я дадох я на ремонт главата шлайфаха я смениха всички клапани с гумичките и ги препаснаха. Аз си я монтирах обратно нова гарнитура смених, затегнах болтовете на кръст с динамометричен с различни осилия, направих и центровката с петите всичко както трябва. Но се появи проблем не може да се обезвъздуши системата и много загрява двигателя. Че се чудя от къде е главата ли не е била шлайфана както трябва или аз не съм я стегнал както трябва. И сега ако я разглобя и я стегна на ново дали ще се оправи проблема или да я връщам пак за шлайфане и дали трябва пак да сменям гарнитурата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не мога да обезвъздуша двигателя загря кат печка
Collapse
X
-
просто смуче въздух от някъде, и затова прегрява, провери си първо водните съединения, маркуча да обратно налягане на охладителната течност, и ако не излезе зайчето, сваляте главата, но преди това си провери свещите да не са измити случайно /ще си проличи/Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар