колеги от около седмица се появи едни тракане което се чува най силно когато съм на някоя предавка и пусна гаста... на свободна пак се чува но по слабо... чува се както при работещ така и при неработещ двигател.. това ме навежда на мисълта че проблема е в ск. кутия. Проблема го имаше и преди 6-7 месеца и беше спряло тракането но сега пак започна. От какво може да бъде това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно тракане
Collapse
X
-
Re: странно тракане
tedo0o0 написа:колеги от около седмица се появи едни тракане което се чува най силно когато съм на някоя предавка и пусна гаста... на свободна пак се чува но по слабо... чува се както при работещ така и при неработещ двигател.. това ме навежда на мисълта че проблема е в ск. кутия. Проблема го имаше и преди 6-7 месеца и беше спряло тракането но сега пак започна. От какво може да бъде това?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: странно тракане
tedo0o0 написа:колеги от около седмица се появи едни тракане което се чува най силно когато съм на някоя предавка и пусна гаста... на свободна пак се чува но по слабо... чува се както при работещ така и при неработещ двигател.. това ме навежда на мисълта че проблема е в ск. кутия. Проблема го имаше и преди 6-7 месеца и беше спряло тракането но сега пак започна. От какво може да бъде това?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар