Здравейте колеги,Днес ми се наложи нещо погледнах под колата и какво да видя една тръба е бая ударена. Последици по вървежа на колата и каквото й да било други не съм усетил колата си е пушка, но все пак ми се иска да знам какво точно е удареното и ще трябва ли да го имам предвид за скорощен ремонт. Прикачвам снимки на точното място. Намира се точно посреда отпред на купето тази тръба.Мерси предварително на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поражения по колата Пунто МК2
Collapse
X
-
Като започне да гърми и пука тогава го мисли!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Както казаха колегите по горе тази тръба ти отвежда изгорелите газове от двигателя към гърнетата. ремонт в момента не е нужен. просто ако колата стане по шумна догодина или по нататъкл то това ще означава че там тръбата е изгнила и се е спукала. тогава се прави лек козметичен ремонт и продължаваш да караш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар