Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 2001 година - Фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 2001 година - Фарове

Извинявам се че тук пиша, но не ми позволи в друг раздел! Така искам да попитам колегите фаровете ми късите светят но тея най в края защо не светят или как се пускат ? Където са 2-те лупи нали само 1-то свети а от външната страна не???

Другото е фар за мъгла, или по-известно като халогени Включват се от таблото, някъде до бутоните за ел. стъклата

Коментар

coolboby написа:
      Другото е фар за мъгла, или по-известно като халогени Включват се от таблото, някъде до бутоните за ел. стъклата
      +1 Включват се от най-дясното копче на таблото на реда където са аварийните.Ако на мястото на бутона има само пластмаса значи нямаш тази опция с халогените.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Едното е за стоп за мъгла, другото за фарове за мъгла, но дали ляво или дясно, не се сещам

Коментар

Има два варианта - с халогени на бронята и с халогени във фара. При втория вариант, халогените са най-външните фарове и се пускат с първото копче от дясно на бутона за аварийните в едно с фара за мъгла отзад.

Коментар

Re: Fiat Punto 2001 година - Фарове

Лъчезар Нецов написа:
            Извинявам се че тук пиша, но не ми позволи в друг раздел! Така искам да попитам колегите фаровете ми късите светят но тея най в края защо не светят или как се пускат ? Където са 2-те лупи нали само 1-то свети а от външната страна не???
            Кой не ти позволи в друг раздел? Какво съобщение за грешка получи, като опита в друг раздел?

Коментар

Re: Fiat Punto 2001 година - Фарове

ogi28b написа:
              Лъчезар Нецов написа:
              Кой не ти позволи в друг раздел? Какво съобщение за грешка получи, като опита в друг раздел?
              "Само Модератори могат да пускат теми в този форум" в раздел Често задавани въпроси, технически параметри и съвети.Така, да благодаря много! В фаровете са, имам едно копче, щраква се и се пускат

Коментар

А пробва ли в "Консултации по общи въпроси"? Местя темата там.

Коментар

Working...
                X