Колеги имам проблем с бравото , сутрин като го паля на бензин пали от раз,когато загрее обаче почва понякога да ми прави мизерии.Завърта , старера и той върти обаче пали когато й подам газ иначе само си върти и не иска въобще да припали.Какъв смятате ,че може да е проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пали трудно на топъл двигател
Collapse
X
-
Re: Пали трудно на топъл двигател
drnkk написа:Аз имах същият проблем обаче при топъл двигател изобщо непалеше несъм пробвал с газ но при мене по незнаина причина беше от акумолатораFiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
muns61 написа:Да разбирам, че си с газова уредба? Възможно е да не ти държи изпарителя и като угасиш, да ти пълни колектора с газ. Съответно подаването на газ продухва по-бързо мотора.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:muns61 написа:Да разбирам, че си с газова уредба? Възможно е да не ти държи изпарителя и като угасиш, да ти пълни колектора с газ. Съответно подаването на газ продухва по-бързо мотора.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
muns61 написа:Затвори газта от бутилката и покарай на бензин, ще разбереш от кое гориво е.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
geleto__ написа:muns61 написа:Затвори газта от бутилката и покарай на бензин, ще разбереш от кое гориво е.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
-
geleto__ написа:geleto__ написа:muns61 написа:Затвори газта от бутилката и покарай на бензин, ще разбереш от кое гориво е.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:geleto__ написа:geleto__ написа:muns61 написа:Затвори газта от бутилката и покарай на бензин, ще разбереш от кое гориво е.Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар