Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота

Здравейте,от два месеца имам проблем с колата Пунто 2, 1.2, 16V, 2000 година.Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път.Проблемът се появява само след като колата загрее.Смених свещите, но не се оправи.Кабелите не знам дали има смисъл да сменям.Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?

Re: Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота

cene написа:
    Здравейте,от два месеца имам проблем с колата Пунто 2, 1.2, 16V, 2000 година.Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път.Проблемът се появява само след като колата загрее.Смених свещите, но не се оправи.Кабелите не знам дали има смисъл да сменям.Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?
    тук бъркаш провери ги и тогава ги изключвай иначе диагностика и тогава можем да говорим пак
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Re: Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота

cene написа:
      ....Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път...........Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?
      А де не е пресколиа зъб? Маркучите се проверяват лесно, откачаш и надеваш.А сервизи много, ама кажи от къде си и къде ти е удобно, щото ако си в Казичене и те пратя в Банкя е малко тегаво.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В дружба съм, а за прескочил зъб не мисля че е, защото прекъсването се увеличаваше постепенно.В началото го правеше много рядко и в последствие се увеличаваше.Сега направо си тресе понякога.Довечера ще ходя на диагностика.

Коментар

Колега на място катоя форсираш ли ти прекъсва от 1000 до 2000х об. или като тръгваш ?

Коментар

dogydog написа:
            Колега на място катоя форсираш ли ти прекъсва от 1000 до 2000х об. или като тръгваш ?
            и при мене го имаше на 1.1 в ниските патка и рита прекъсва , смених кабели , не се опраи , смених свещите ,чак тогава се оправи , с старите свещи на нови кабели пак ми биеше ток през кабелите макар че бяха нови ...
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

може и прецакан ТПС да е. на диагностиката ще си покаже.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

На диагностиката нищо не показа!Колата е оправена - кабели.

Коментар

cene написа:
                  На диагностиката нищо не показа!Колата е оправена - кабели.
                  LIKE :D
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                  X