Здравейте,от два месеца имам проблем с колата Пунто 2, 1.2, 16V, 2000 година.Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път.Проблемът се появява само след като колата загрее.Смених свещите, но не се оправи.Кабелите не знам дали има смисъл да сменям.Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота
Collapse
X
-
Re: Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота
cene написа:Здравейте,от два месеца имам проблем с колата Пунто 2, 1.2, 16V, 2000 година.Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път.Проблемът се появява само след като колата загрее.Смених свещите, но не се оправи.Кабелите не знам дали има смисъл да сменям.Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: Пунто 2 прекъсва между 1000 и 2000 оборота
cene написа:....Получава се едно прекъсване, но само между 1000 и 2000 оборота.Получи се след като изфорсирах колата по един черен, кален път...........Казаха ми, че има някакви вакуми на двигателя и може някой от маркучите да е спукан леко и от това да прекъсва.Някой знае ли качествен сервиз за Fiat в София, някъде където е сигурно, че ще оправят колата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dogydog написа:Колега на място катоя форсираш ли ти прекъсва от 1000 до 2000х об. или като тръгваш ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар