Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

обороти празен ход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

обороти празен ход

Колеги, помогнете да намерим винта за празен ход на карбуратора на типо 1.6"Дали не е този,който стърчи под бялата пластмаса?
    Прикачени файлове

Мисля,че оборотите са регулирани заводски а се регулира само качеството на горивната смес.Каква марка е карбуратора.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

регулирах оборотите сега са супер, но имам друг проблем, който трябва да реша. при студен двигател , като издърпам смукача леко да държи 1200-1500 оборота се прибира автоматично и двигателя започва да глъхне. За да не се прибира сам преди да позагрее малко трябва да го издърпам на положение над 2200 оборота?Как мога да го регулирам, дали е от жилото?Усеща се степени които поддържа смукача и май имам усещането, че първата се губи

Коментар

Беше се разхлабило жилото на смукача, а някой има ли представа каква марка и модел е карбуратора?

Коментар

Vulkan написа:
          Беше се разхлабило жилото на смукача, а някой има ли представа каква марка и модел е карбуратора?
          Много прилича на двукамерен Вебер, ама от тая снимка е само догатка.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Кажете, моля кой от форума е майстор фиатските карбуратори да го барне малко моя

Коментар

евала на Люси, препоръчвам го за карбуратори, разбира си човека:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=29623

Коментар

Working...
              X