колега имам същото и проблема е същия аз дори отворих двигателя смених сигменти въпреки че нямаше нужда но проблема си остана отново просто този дизел е с големи картерни газове и за това избива и от гарнитурата на картера иначе маркуча излиза от блока и влиза в металната котуя не търси маслоуловител внего няма такъв гледах и друго td по същия начин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въздушен филтър - омасляване и още...
Collapse
X
-
Съседа от Изток...кажи ми ся и че ти е сребърно Пунтото , че ще падна Задължително ще си направим тест, а после може и по бира ама утре заминаваме да сме кумове /дано така се пише/ и другата седмица се връщаме.Само да питам този твоя разход с ръчка ли го постигашПланувал съм уикенд посещение на пловдив , така че и там ще тестнем близкия месец...Арх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
Коментар
-
pepsi написа:Съседа от Изток...кажи ме ся и че ти е сребърно Пунтото , че ще падна Задължително ще си направим тест, а после може и по бира ама утре заминаваме да сме кумуве /дано така се пише/ и другата седмица се връщаме.Само да питам този твоя разход с ръчка ли го постигашПланувал съм уикенд посещение на пловдив , така че и там ще тестнем близкия месец...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
msd7706 написа:колега имам същото и проблема е същия аз дори отворих двигателя смених сигменти въпреки че нямаше нужда но проблема си остана отново просто този дизел е с големи картерни газове и за това избива и от гарнитурата на картера иначе маркуча излиза от блока и влиза в металната котуя не търси маслоуловител внего няма такъв гледах и друго td по същия начинFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Това с черния пушек ме съмнява силно да е нормално. Правих преди време опит от "0" (т.е. от празен ход) до максимални обороти и никакъв (видим) пушек не излиза през аспуха /само миризма на изгорели газове разбира се/ В темата за това "как се избира кола", включително темата за избор на дизел беше описано, какъв цвят на изгорели газове какво означава по отношене на състоянието на двигателя, гарнитурата, горене на масло и т.н.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Това с черния пушек ме съмнява силно да е нормално. Правих преди време опит от "0" (т.е. от празен ход) до максимални обороти и никакъв (видим) пушек не излиза през аспуха /само миризма на изгорели газове разбира се/Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:perlsite написа:Е може, при TD да е по-различно от JTD по отношение пълното изгаряне на горивото...
Коментар
-
Tornado написа:Да те попитам само doofiat какви добавки си слагал досега в горивото.Аз както писах ги сменям постоянно.Следващата ми ще бъде на STP а след това Валволин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар