Става дума за колата от подписа. 1. Сигнал за проблем ли е омасляването на въздушния филтър. Филтъра е на 5-6 месеца. Не че целия е плувнал в масло, просто в едната си част е омаслен. Нормално ли е това?2. Взе да се появява един нехарактерен шум(ззззззз) при подаване на повечко газ при по-високи скорости. Чува се в задната част на автомобила. Не винаги го прави но напоследък зачести. Имах възможност да го наблюдавам-пътувах до морето и обратно тази седмица. Чувал съм го като съм се возил в разни дизелаци. Това някъкъв проблем в отвеждането на изгорелите газове ли е или? Трябва ли да се притеснявам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въздушен филтър - омасляване и още...
Collapse
X
-
jorko написа:провери си турботоchuni написа:Аз мисля че не е нормално да има масло във филтъра вероятно двигателя е на доста километри.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:jorko написа:провери си турбото
Коментар
-
sstanchev написа:Аре стига глупости оставете човека да си кара колата на спокойсвиеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Ами той човека пита от какво е омасляването, а Жорко му обяснява Това, че турбото на колегата е взело да си взима довиждане не значи, че може да му кажеш " ... карай спокойно ..." Аз лично за турбо коли смея да се доверя на ЖоркоFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:sstanchev написа:Аре стига глупости оставете човека да си кара колата на спокойсвие
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар