Колеги кажете къде да намеря само ролката от целия механизъм ...Става въпрос за обтяжната ролка на пистовия ремък:http://88.191.108.165/images/JPG042/APV1077.JPGНо се опитвам да намеря само ролката без обтяжния механизъм, защото ако взема отново комплект ще ми станат 3 здрави обтяжни механизма ... при положение, че може да се смени само ролката ...Търсих къде ли не и навсякъде или са свършили или не се предлагат отделно или има съвсем малка разлика в ширината и дебелината на ролката - около 2-3мм ...Другото което е на тази ролка лагера може ли да се замени с нов ?;]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Външна обтяжна ролка - Fiat Stilo ...
Collapse
X
-
emzo написа:евро07 например.Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
emzo написа:Ще те успокои ли ако ти кажа, че въпросната бреда изкара 30000км при мен ?muns61 написа:Не се сещам за по-скапани от Бреда! Карат до първата зима, рядко има изключения. Хубавото е, че вият и ромолят така, че и през дизелов звук се чуват!Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Martin’s написа:emzo написа:Ще те успокои ли ако ти кажа, че въпросната бреда изкара 30000км при мен ?muns61 написа:Не се сещам за по-скапани от Бреда! Карат до първата зима, рядко има изключения. Хубавото е, че вият и ромолят така, че и през дизелов звук се чуват!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
кроко61 написа:Смени си само лагера приятелю със хубав и ще забравиш за неяFGRC написа:Провери си паразитната ролка м/у алтернатора и климатика.Размерите мисля,че са еднакви.Лагерите са еднакви 6203 на KOYO а пластмасовата част е DAYCO.Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Тези пет десети са без значение в случая.Ако случайно при избиването на лагера нещо се прецака всеки стругар ще ти я ,,дялне,,от текстолит или алуминий,като във втория случай имаш ,,вечна,, ролка поради перфектното охлаждане.Успех!!!Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Проблема е решен със смяна на ролка и поставяне на стария/оригинален механизъм ...За информация: - за паразитната ролка ми обявиха цена от 78лв. - за справка обтяжен механизъм с ролка 61лв. - аз намерих ролка /немска уж/ за 36лв.,но не от магазин за италианкиГоляма разлика за 5 десети и еднакви лагери нали ...Иначе както каза Колегата "кроко61" намислил съм да си направя ролка от алумин при стругар, при изработката на ролката от едната и страна лагера ще ляга на периферия, а от другата ще се направи каналче в което ще се сложи зегерка и ще държи лагера ... Така наистина ролката става "вечна" - само смяна на лагер ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар