Един познат го гледам на една Лада 7-ца,какви джанти на Фиат е "барнал".Като чисто нови са,от Италия ги е взел за 200 евро с перфектни гуми.Той е ТИР-аджия,та съм му поръчал да ми вземе иначе му казах,че ще му "гепя" неговите В Ан-кол в София има няколко модела,ама са много дървени-разликата с железните,е че те са алуминиеви Виждал съм ги на Крома-нещо като 4 дебели лъча.!160 лв. е комплекта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джантите и размерите.....
Collapse
X
-
toni написа:здравей, ще го питаш ли ако му се занимава и аз съм навит да ми докара, имам проблем с намирането тук, наистина ни е рядък размера, знам какъв модел и размери искам пък и той ще спечели от тази работа"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
mariobg
-
toni написа:здравей, ще го питаш ли ако му се занимава и аз съм навит да ми докара, имам проблем с намирането тук, наистина ни е рядък размера, знам какъв модел и размери искам пък и той ще спечели от тази работа
Коментар
-
Alexius написа:toni написа:здравей, ще го питаш ли ако му се занимава и аз съм навит да ми докара, имам проблем с намирането тук, наистина ни е рядък размера, знам какъв модел и размери искам пък и той ще спечели от тази работаFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
toni написа:не съм се много жертвал, все се надявам да намеря 16’, а пък ти искаше по-малки, знам че 16’ ще водят и до проблеми (близки срещи с дупките) но като ще е гарга да е рошава, може би и затова ми е проблема с трудното намиране- 16’х7’широки и да са 4х98, пък и дизайна да е хубав ( и да не са много пари )- "е те такова чудо нема"
Коментар
-
me_to_u написа:toni написа:не съм се много жертвал, все се надявам да намеря 16’, а пък ти искаше по-малки, знам че 16’ ще водят и до проблеми (близки срещи с дупките) но като ще е гарга да е рошава, може би и затова ми е проблема с трудното намиране- 16’х7’широки и да са 4х98, пък и дизайна да е хубав ( и да не са много пари )- "е те такова чудо нема"_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Selqatin написа:me_to_u написа:toni написа:не съм се много жертвал, все се надявам да намеря 16’, а пък ти искаше по-малки, знам че 16’ ще водят и до проблеми (близки срещи с дупките) но като ще е гарга да е рошава, може би и затова ми е проблема с трудното намиране- 16’х7’широки и да са 4х98, пък и дизайна да е хубав ( и да не са много пари )- "е те такова чудо нема"
Коментар
-
Alexius написа:Selqatin написа:me_to_u написа:toni написа:не съм се много жертвал, все се надявам да намеря 16’, а пък ти искаше по-малки, знам че 16’ ще водят и до проблеми (близки срещи с дупките) но като ще е гарга да е рошава, може би и затова ми е проблема с трудното намиране- 16’х7’широки и да са 4х98, пък и дизайна да е хубав ( и да не са много пари )- "е те такова чудо нема"_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар