Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джантите и размерите.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-добре правиш така-сваляш джантата, минаваш със шкурка където има ръжда, хубаво до блясък, после с четка и преобразовател за ръжда(2-3 лв. шишето)мацаш навсякъде където си шкурил. Чакаш 1-2 часа, намазваш с грунд, чакаш да изсъхне хубаво, една-две ръце черен спрей(5 лева) и готово!

Коментар

Alexius написа:
      На гумаджийницата на тунела Люлин знам че иматТел./Факс: 02/840 23 79Тел: 02/840 23 840888 33 16 300889 25 50 550888 93 52 62а ето и сайт:http://www.kristo-2.com/
      хе, аз живея точно при тунела ма не мога да се сетя къде е тая гумаджийница, можеш ли малко по-подробно да обясниш къде на тунела Люлин??
      ex Fiat Bravo GT

Коментар

Преди тунела на излизане от люлин има автомивка/нея няма как да не я знаеш/ до автомивката е гумаджийницата.

Коментар

me_to_u написа:
          Най-добре правиш така-сваляш джантата, минаваш със шкурка където има ръжда, хубаво до блясък, после с четка и преобразовател за ръжда(2-3 лв. шишето)мацаш навсякъде където си шкурил. Чакаш 1-2 часа, намазваш с грунд, чакаш да изсъхне хубаво, една-две ръце черен спрей(5 лева) и готово!
          Мерси me_to_u. Ще пробвам по тоя начин. А можеш ли да ми препоръчаш някъв спрей който да е подходящ, или всички стават.
          FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Коментар

Да ти кажа ако си ги грундираш и обработиш хубаво преди това няма значение, взимаш черен спрей, даже е под 5 кинта и мацаш! Боядисай първо 4-те джанто по една ръка(ако ще правиш 4-те де) и после 2-ра.

Коментар

След третиране с преобразовател за ръжда трябва да измиеш обилно с вода!!!Защото той съдържа киселина,и ако не изплакнеш добре,след време ръждата ще се появи отново в двоен размер!Успех
              Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

искам съвет

С какви джанти да си карам Бравото- с 14 или 15 цола? С гуми 195/50/15 или 185/60/14 ? Благодаря предварително.

Коментар

Re: искам съвет

magic написа:
                  С какви джанти да си карам Бравото- с 14 или 15 цола? С гуми 195/50/15 или 185/60/14 ? Благодаря предварително.
                  Ми не знам за тебе бате,ама аз вече си взех 195/50/15 за пунтото,така че сио сложи поне 15ки..

Коментар

а резервната каква ти е? моята е 14,значи излиза че трябва да взема 5 броя 15-ки

Коментар

magic написа:
                      а резервната каква ти е? моята е 14,значи излиза че трябва да взема 5 броя 15-ки
                      Ми мойта е слаботелесна

Коментар

ооф голяма лудница с тоя пуст италиански размез 4х98, още не мога да си намеря готини 4х98, а ме е страх да слагам 4х100, най-малкото че това не е място за подценяване в колата пък и не разборам достатъчно за да преценя до колко е безопасно за мене и за колата и за окачването, четох за тия плаващи болтове, звучи интересно, значи ако си намеря 4х100 които ме кефят и завия без напрежение тия плаващи болтове всичко трябва да е наред...или има още нещо?
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Аз да ти кажа карам със 4х100 джанти с втулки без плаващи болтове. Проблеми не съм имал. Напълно ми е ясно как стоят нещата с въпросните 2 мм, но...

Коментар

me_to_u написа:
                            Аз да ти кажа карам със 4х100 джанти с втулки без плаващи болтове. Проблеми не съм имал. Напълно ми е ясно как стоят нещата с въпросните 2 мм, но...
                            Да ти кажа доста хора знам който карат както теб сис 4х100. не съм чул някой да е изпищял.

Коментар

Alexius написа:
                              me_to_u написа:
                              Да ти кажа доста хора знам който карат както теб сис 4х100. не съм чул някой да е изпищял.
                              Еми и аз съм така,мво да се прави гъзарията му е майката

Коментар

Така ще е поне докато не си намеря нещо ценно за Фиат. Чакаля на е-бей, ама рядко има добри оферти за Фиат...Нови никога няма да си взема.

Коментар

Working...
                                X