Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

скоростна кутия от дизел на бензинов двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

скоростна кутия от дизел на бензинов двигател

Здравейте колеги искам да попитъм дали на пунто 96г дизел скоростната кутия ще стане на пунто спортинг 1,2 16в 97г и двете кутии са модел Ц514 513 според axm-auto и жилата на скоростите са едни и същи Другото което искам да попитам при скорост със 100км/ч при дизел 96г на колко оборота е и ще има ли разлика ако може да се сложи тази кутия на спортинга ? Благодаря предварително

Не знам как е при пунтото,но аз бях счупил скорости и ми набутаха дизелови.Голяма е мъката.Сменях съединител на 20-30 хил.км.Преди примерно на 120 км бях с 4000 об. ,а с дизеловите около 2800.На баир не я ли засилех и да я държа в обороти съм слизал и до 2-ра .Абе голяма мъка.
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

да по принцип така трябва да е но колегата каза че я е слагал на 1,1 пунто и на 5та на 3хил об вървяла с 80 90 някаде Ето тук открих малко инфо за ск http://www.noc.ua/pdfs/snr-racatbvemb-en.pdf да попитъм до модела на ск това p108 какво значи

Коментар

мен ако питаш - намери си бензинова кутия, дизела бачка на по ниски обороти, и както ти е писал вече колегата - мъката е голяма, посотянно ще помпиш газта до долу

Коментар

kik73bg написа:
          Не знам как е при пунтото,но аз бях счупил скорости и ми набутаха дизелови.Голяма е мъката.Сменях съединител на 20-30 хил.км.Преди примерно на 120 км бях с 4000 об. ,а с дизеловите около 2800.На баир не я ли засилех и да я държа в обороти съм слизал и до 2-ра .Абе голяма мъка.
          Колега ти от какъв дизелов двигател и на какъв бензинов си сложил кутията

Коментар

dogydog написа:
            да по принцип така трябва да е но колегата каза че я е слагал на 1,1 пунто и на 5та на 3хил об вървяла с 80 90 някаде Ето тук открих малко инфо за ск http://www.noc.ua/pdfs/snr-racatbvemb-en.pdf да попитъм до модела на ск това p108 какво значи
            Че то с нормалнат скоростна кутия на 3000 върви с 80 на 3500 90 , на 4000 100 ама съм с 15ки джанти ... :D и влияят :Д
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Дизела достига висок въртящ момент в ниските си обороти за разлика от бензиновия мотор и за това имат различни отношения предавките на двете кутии. Идеята въобще не е добра.
              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

siluro написа:
                Дизела достига висок въртящ момент в ниските си обороти за разлика от бензиновия мотор и за това имат различни отношения предавките на двете кутии. Идеята въобще не е добра.
                Единственото дето ми харесва ,че на 2500 оборота ще кара със 120 , но бавно ще ги набира ... коет си говори за икономия , а сега с 2500 карам на 70 ...
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                  siluro написа:
                  Единственото дето ми харесва ,че на 2500 оборота ще кара със 120 , но бавно ще ги набира ... коет си говори за икономия , а сега с 2500 карам на 70 ...
                  Да и като започнеш се прибираш по магистралата от Пловдив посока София ще отбиваш по алтернативен път защото ще ти е зор нагорнището преди тунелите на Ихтиман. Това за икономията направо можеш да тръгваш на 6-та и тогава с най-малко обороти ще минаваш най-много път само, че по-бавно Ако ставаше така още в завода щяха да му сложат тази кутия.
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                    Мда, , ще икономисаш със сигурност
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                    X