Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за Фиат Стило 1,6 101 к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся мнения за Фиат Стило 1,6 101 к.с.

Здравейте , искам да попитам ... какво ви е мнението за Фиат Стило 101 к.с. 2001-2002 г. ... 1.6 ... как мислите заслужава ли си да си го купувам .. нямам много опит .. не разбирам много от коли .. признавам си .. но на външен вид ии като характеристика изглежда приемливи.. обяснете ми моля .. за какво става дума дали ще си вкарам "автогол" ако си взема такава кола .. ии как стои от страна на поддръжката ?? Благодаря ви предварително !Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org

103 к.с. т.е. големия данък.По принцип е точно автогол.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

пич имах браво със същия мотор и за мотора само хубави неща друг е въпроса дали няма да доиде малко слаб за стилото защото е по тежичко
      STILO JTD

Коментар

Бравото ДА, ама Стилото си е Автогол отвсякъде :D.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Епа как решихте че е автогол отвсякъде??? Браво и стило нямат кой знае каква голяма разлика в тежестта... да не казвам че стило си върви една идея повече от браво(при 1.6 16в мотор) Данък... кво като е 150 лева???
          Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
          Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

hood написа:
            Епа как решихте че е автогол отвсякъде??? Браво и стило нямат кой знае каква голяма разлика в тежестта... да не казвам че стило си върви една идея повече от браво(при 1.6 16в мотор) Данък... кво като е 150 лева???
            По-леко с цифрите. В Пловдив е 150лв., ама в Ст.Загора колегата ще плаща 190лв.По мое лично мнение като цяло Стило е доста... комплицирано в сравнение с Браво. Това може да се окаже въпросният ’автогол’.
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

да напише в търсачката - стило проблем
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                да напише в търсачката - стило проблем
                Недей, моля те ...
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Айде сега да пробваме абсолютно същото ама със браво... о ужас около 1,5 пъти повече резултати... Верно не е най хубавата кола ама кат искате кола без проблеми купете си Гоуф- там нема електроника :DНе целя да се заяждам просто изказвам мнение... моето стило съвсем не е безпроблемна кола но просто аз съм си карък... Верно е че има доста електроника наблъскана в него ама купете си пък стило производство след 2004 като са поотстранили малко дефекти.
                  Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                  Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

отговарям ти като собственик на стило 1.6 16 в 2004г ако искаш да имаш по нова кола на достъпна цена без съмнение стилото е наи подходяща моята е комби купето е широко возенето превъзходно динамиката прилична това не е спортен автомобил а семеен не се заблуждаваи от екстрите за които много пишат те са толкова колкото в всеки сериен автомобил наи голямиат им проблем е непрекъснатите проблеми с аербеците те са на бош ни това не променя нищо бих казал че модела е сполучлив за класа си и сравнително евтин всичко зависи от конкретната кола подръжка и тн разход 8 8.5 градско 7 7.5 извън градско до 120 к 8.5 9 при 140к

Коментар

Айде и аз да се изпляскам тука.Що стило бе хора???Има толкова по-сполучливи модификации.То не е за приказване мноо мноо,ама средата на 2000-2010 е за предпочитане Ланчия.Ако толкова искате да е Фиат или Марея или Браво-брава.Там е истината.Самия факт,че от браво скачат на стило и пак наименованието браво трябва да ви говори,че стило си е изцепка от всякъде.А и не ми харесва на външен вид.Мноо копие на голф 4-ужас.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

че е кекаво - кекаво е стилото, ама как може пък със тая тухла голф 4 да го сравниш не разбрах ?Ланчиата е добре, Lancia Y (или по точно Ланчиа Ипсилон на италянски ) е много кораво куче просто визията й е малко кофти (незнам... въпрос на вкус). От стилото колега и в италия вече не го вземат,и там реват от нея, не , че някой си колега е карък, май всички със стило са каръци... не се занимавай наистина с тая кола ако искаш, кола да не я ремонтираш постоянно.Аз имам един въпрос:От 101 до колко коня е тоя голям данък, няма ли няква граница или дали, ще е 101 или 400 все тая Как ги определят тия данъци незнам, в стара загора по скъпо от пловдив, който е доста по голям град уж .......
                        Punto JTD
                        http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

До 101к.с. включително си в ниския данък, относно размера на града това няма нищо общо те са местни данъци. В Бургас данъка ни е по-висок спрямо София така че...
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аре да го защитя пък аз - ако по номера на рамата, рожденната му дата е 2004г. автогола почти го няма
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Аре да го защитя пък аз - ако по номера на рамата, рожденната му дата е 2004г. автогола почти го няма
                              На моето стило ... над 5 години и ~120000км по-късно му няма нищо... чак толкова Два пъти носачи, едни тампони заден мост (в началото), биалети два пъти, водна помпа, датчик абс... това е май. Абе да не дърпам дявола за опашката. И като имате предвид, че го кара жена ми.. 17-ките също така са много издръжливи

Коментар

Working...
                              X