Здравейте , искам да попитам ... какво ви е мнението за Фиат Стило 101 к.с. 2001-2002 г. ... 1.6 ... как мислите заслужава ли си да си го купувам .. нямам много опит .. не разбирам много от коли .. признавам си .. но на външен вид ии като характеристика изглежда приемливи.. обяснете ми моля .. за какво става дума дали ще си вкарам "автогол" ако си взема такава кола .. ии как стои от страна на поддръжката ?? Благодаря ви предварително !Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Фиат Стило 1,6 101 к.с.
Collapse
X
-
Епа как решихте че е автогол отвсякъде??? Браво и стило нямат кой знае каква голяма разлика в тежестта... да не казвам че стило си върви една идея повече от браво(при 1.6 16в мотор) Данък... кво като е 150 лева???Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
hood написа:Епа как решихте че е автогол отвсякъде??? Браво и стило нямат кой знае каква голяма разлика в тежестта... да не казвам че стило си върви една идея повече от браво(при 1.6 16в мотор) Данък... кво като е 150 лева???
Коментар
-
Айде сега да пробваме абсолютно същото ама със браво... о ужас около 1,5 пъти повече резултати... Верно не е най хубавата кола ама кат искате кола без проблеми купете си Гоуф- там нема електроника :DНе целя да се заяждам просто изказвам мнение... моето стило съвсем не е безпроблемна кола но просто аз съм си карък... Верно е че има доста електроника наблъскана в него ама купете си пък стило производство след 2004 като са поотстранили малко дефекти.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
отговарям ти като собственик на стило 1.6 16 в 2004г ако искаш да имаш по нова кола на достъпна цена без съмнение стилото е наи подходяща моята е комби купето е широко возенето превъзходно динамиката прилична това не е спортен автомобил а семеен не се заблуждаваи от екстрите за които много пишат те са толкова колкото в всеки сериен автомобил наи голямиат им проблем е непрекъснатите проблеми с аербеците те са на бош ни това не променя нищо бих казал че модела е сполучлив за класа си и сравнително евтин всичко зависи от конкретната кола подръжка и тн разход 8 8.5 градско 7 7.5 извън градско до 120 к 8.5 9 при 140к
Коментар
-
Айде и аз да се изпляскам тука.Що стило бе хора???Има толкова по-сполучливи модификации.То не е за приказване мноо мноо,ама средата на 2000-2010 е за предпочитане Ланчия.Ако толкова искате да е Фиат или Марея или Браво-брава.Там е истината.Самия факт,че от браво скачат на стило и пак наименованието браво трябва да ви говори,че стило си е изцепка от всякъде.А и не ми харесва на външен вид.Мноо копие на голф 4-ужас.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
че е кекаво - кекаво е стилото, ама как може пък със тая тухла голф 4 да го сравниш не разбрах ?Ланчиата е добре, Lancia Y (или по точно Ланчиа Ипсилон на италянски ) е много кораво куче просто визията й е малко кофти (незнам... въпрос на вкус). От стилото колега и в италия вече не го вземат,и там реват от нея, не , че някой си колега е карък, май всички със стило са каръци... не се занимавай наистина с тая кола ако искаш, кола да не я ремонтираш постоянно.Аз имам един въпрос:От 101 до колко коня е тоя голям данък, няма ли няква граница или дали, ще е 101 или 400 все тая Как ги определят тия данъци незнам, в стара загора по скъпо от пловдив, който е доста по голям град уж .......
Коментар
-
До 101к.с. включително си в ниския данък, относно размера на града това няма нищо общо те са местни данъци. В Бургас данъка ни е по-висок спрямо София така че...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
rotdot
emzo написа:Аре да го защитя пък аз - ако по номера на рамата, рожденната му дата е 2004г. автогола почти го няма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар