От известно време на Темпрата започна нещо да вие по предницата...Когато се движа с малка скорост виенето е тъпо, а когато е с 100 км. виенето е по остро..Чуваше ми се че е от дясно...за това смених предният десен лагер на главината.... но виенето си остана. Като карам направо или при ляв завой виенето го има, но като направя десен завой виенето спира. Миналата година смених и преден ляв лагер...дайте съвет къде да търся проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум във предницата
Collapse
X
-
Колата не е седяла на едно място..винаги е била в движение. Гумите не са зимни...пък и вие само на право и ляво ....Мотора е 1.6 моно инжекция, не зная с какъв лагер съм...миналата година когато ми сменяваха левият лагер не зная как са го сменявали...но тези дни като смених десният лагер...видях че извадиха и набиха лагера с преса. По принцип като завивам на дясно и виенето спира, кой лагер се натоварва / левият ли /?
Коментар
-
miraco написа:Колата не е седяла на едно място..винаги е била в движение. Гумите не са зимни...пък и вие само на право и ляво ....Мотора е 1.6 моно инжекция, не зная с какъв лагер съм...миналата година когато ми сменяваха левият лагер не зная как са го сменявали...но тези дни като смених десният лагер...видях че извадиха и набиха лагера с преса. По принцип като завивам на дясно и виенето спира, кой лагер се натоварва / левият ли /?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар