jimi69, прав си за жалост. Много псувни са изяли за тези италианци.... По случайност, купих точно Philips от Mr.BricolageДано изкара двойно тази крушка.Забелязвам също така, че е на моменти смяната:- може да е супер бързо, ако ти върви- а може и мнооогооо да се проточи ловки пръсти трябват особено със скобите за крушките и за капака на фара.Отново - въобще няма да се занимавам с габаритите - кучета ги яли :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на габарити и на къси светлини на Fiat Stilo (Стило)
Collapse
X
-
herkulles написа:jimi69, прав си за жалост. Много псувни са изяли за тези италианци.... По случайност, купих точно Philips от Mr.BricolageДано изкара двойно тази крушка.Забелязвам също така, че е на моменти смяната:- може да е супер бързо, ако ти върви- а може и мнооогооо да се проточи ловки пръсти трябват особено със скобите за крушките и за капака на фара.Отново - въобще няма да се занимавам с габаритите - кучета ги яли :D
Коментар
-
определено си е ш.бана работа. Имах възможността да ги пробвам и 2та начина, 1вия път като сменях габаритите свалих само подкалниците, но проблема се оказаха 2те планки. Та след 25 мин потене и псуване и тях свалих, но след това пак си е сръткава работа. Работиш на сляпо и по усет. 2рия път ми се наложи да свалям фаровете, щото протекоха..... та пак свалям подкалниците и след това предната броня, която я свалих за не повече от 5-10 мин, след още толкова и фаровете бяха откачени. Та моето мнение е, че по-добре е да се свали бронята и самите фарове. Като време за работа ми е отнело час половина, но съм начинаещ в тази сфера. Ако е човек с опит би трябвало да го направи доста по-бързо от час.........FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
jaffara - за крушките е много специфично. Не трябва да се пипат с пръсти, защото иначе изгарят.Тази, която купих от Mr.Brikolage беше на 16 лв. мисля. Дано не гори често че нещопозва да не ми се занимава tambuhtaneca - мерси за описанието. Като намеря време ще трябва да се захвана.Аз също нямам претенци за нещо повече от начинаещ
Коментар
-
Или напарвете като мен, и доста колеги - сложете си диоди.То в доста теми сме го писали това ама..Слага се 1 жичин диод на фар от 68 ома, и 2 диода, диодите държат къде къде повече от крушки. Диода за да лъже проверката за изгорели крушки.Проблем е само това, че са много леки, и са с тези пласмасови смотани легла, и се случва да изкачат по дупките.Сложих диоди още първата година, като взех колата, като видях как се сменят крушки.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар