Някой да ме ориентира къде му е закопчалката на въпросният колан? Рових навсякъде и не я намерих ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колан на задната седалка (зад шофьора, Стило, 5вр)
Collapse
X
-
Там е работата, че задните ми седалки не се вдигат (или поне в книжката не пише как става) - могат само облегалките да се пускат напред ... Иначе другите 2 закопчалки от 3те отзад бяха наврени между секциите на задната седалка, та тях лесно ги открих ... Обаче с 3тата ударих на камък и не я намирам изобщо
Коментар
-
Може на различните модели да има разлика, не знам.На моето, на задните седалки, от към облегалката има едни каишки - 2 броя (които може да са наврени и те между седалката и облегалката), дето като ги издърпаш нагоре и напред и частта, на която се сяда на седалката идва на гърба на облегалките на предната седалка. После падат задните облегалки на местото на задната седалка. Та там, където лежи задната седалка са захванати и обикновено "скрити" закопчалките.Ако са друг модел, нямам представа.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
ivo_Brava написа:Може на различните модели да има разлика, не знам.На моето, на задните седалки, от към облегалката има едни каишки - 2 броя (които може да са наврени и те между седалката и облегалката), дето като ги издърпаш нагоре и напред и частта, на която се сяда на седалката идва на гърба на облегалките на предната седалка. После падат задните облегалки на местото на задната седалка. Та там, където лежи задната седалка са захванати и обикновено "скрити" закопчалките.Ако са друг модел, нямам представа.what goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
За протокола само: успях да я изровя все пак закопчалката - беше изпаднала през една малка дупка (от която се е подавала преди) под по-голямата от двете задни седалки, което пък е станало когато съм я местил (при мен имат лостчета, с които могат да се движат напред-назад двете части на задната седалка) - та колегите със същите модели да имат едно наум като местят седалките отзад, че ваденето на проклетата закопчалка е голям филм пп: задната седалка при мен не се вдига по никакъв начин ... за пореден път се убедих
Коментар
-
xaerial написа:За протокола само: успях да я изровя все пак закопчалката - беше изпаднала през една малка дупка (от която се е подавала преди) под по-голямата от двете задни седалки, което пък е станало когато съм я местил (при мен имат лостчета, с които могат да се движат напред-назад двете части на задната седалка) - та колегите със същите модели да имат едно наум като местят седалките отзад, че ваденето на проклетата закопчалка е голям филм пп: задната седалка при мен не се вдига по никакъв начин ... за пореден път се убедихПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар