Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колан на задната седалка (зад шофьора, Стило, 5вр)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колан на задната седалка (зад шофьора, Стило, 5вр)

Някой да ме ориентира къде му е закопчалката на въпросният колан? Рових навсякъде и не я намерих ...

Моя средния колан комплект съм го мушнал ПОД седалката.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Вдигаш задната седалка и отдолу са и трите закопчалки :D
      ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
      Stilo JTD 115 2003 бегачка
      Brava 1,4 12V 1997 на газ
      Tempra 1,4 1993 и тя на газ
      i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

ivo_Brava написа:
        Вдигаш задната седалка и отдолу са и трите закопчалки :D

Коментар

Там е работата, че задните ми седалки не се вдигат (или поне в книжката не пише как става) - могат само облегалките да се пускат напред ... Иначе другите 2 закопчалки от 3те отзад бяха наврени между секциите на задната седалка, та тях лесно ги открих ... Обаче с 3тата ударих на камък и не я намирам изобщо

Коментар

Може на различните модели да има разлика, не знам.На моето, на задните седалки, от към облегалката има едни каишки - 2 броя (които може да са наврени и те между седалката и облегалката), дето като ги издърпаш нагоре и напред и частта, на която се сяда на седалката идва на гърба на облегалките на предната седалка. После падат задните облегалки на местото на задната седалка. Та там, където лежи задната седалка са захванати и обикновено "скрити" закопчалките.Ако са друг модел, нямам представа.
            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

ivo_Brava написа:
              Може на различните модели да има разлика, не знам.На моето, на задните седалки, от към облегалката има едни каишки - 2 броя (които може да са наврени и те между седалката и облегалката), дето като ги издърпаш нагоре и напред и частта, на която се сяда на седалката идва на гърба на облегалките на предната седалка. После падат задните облегалки на местото на задната седалка. Та там, където лежи задната седалка са захванати и обикновено "скрити" закопчалките.Ако са друг модел, нямам представа.
              И при мен е така вдига се с каишките напред към шофьорската седалка - колегата нй-вероятно са му скрити каишките някъде между седалката и облегалката
              what goes around comes around
              Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
              Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
              Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Благодаря на всички за отговорите! Бях сигурен, че не се вдигат седалките, но ми дадохте нова надежда :D А в самото упътване не се споменава нищо за това, което ми дойде много разочароващо навремето, когато взех колата ...

Коментар

За протокола само: успях да я изровя все пак закопчалката - беше изпаднала през една малка дупка (от която се е подавала преди) под по-голямата от двете задни седалки, което пък е станало когато съм я местил (при мен имат лостчета, с които могат да се движат напред-назад двете части на задната седалка) - та колегите със същите модели да имат едно наум като местят седалките отзад, че ваденето на проклетата закопчалка е голям филм пп: задната седалка при мен не се вдига по никакъв начин ... за пореден път се убедих

Коментар

xaerial написа:
                    За протокола само: успях да я изровя все пак закопчалката - беше изпаднала през една малка дупка (от която се е подавала преди) под по-голямата от двете задни седалки, което пък е станало когато съм я местил (при мен имат лостчета, с които могат да се движат напред-назад двете части на задната седалка) - та колегите със същите модели да имат едно наум като местят седалките отзад, че ваденето на проклетата закопчалка е голям филм пп: задната седалка при мен не се вдига по никакъв начин ... за пореден път се убедих
                    Добре, че е решен проблемът.Значи все пак са различни модели.Аз бях чел и чувал, че има такива с местещи се напред-назад задни седалки, но не бях виждал и имал опит.Важното е, че крайният резултат е добър
                    ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Working...
                    X