Привет ! Имам огромен проблем с паленето на колата ми.При завъртането на ключа от стартера се чува познатото "цъкане",но ... до там... Изобщо не иска да "врътне" двигателя.Колата е Мареа Уикенд бензин 1.8.Моля за съвети и т.н.т... Ще съм Ви адски благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето на колата
Collapse
X
-
vasilisto написа:стартера ми е ремонтиранFiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
nicko написа:vasilisto написа:стартера ми е ремонтиран
Коментар
-
ivailo rachev написа:Колега провери си жиците добре,ако са наред хвани нещо по-масивно и удари стартера би трябвало да завърти,ако да значи залепва и не може да изхвърли бендикса.
Коментар
-
Колега, първо си изчести, намажи с грес и стегни клемите на АБ и масите на двигателя и купето. Премери си стартовия ток на АБ, и ако това не помогне си за ремонт на стартера. най вероятно котвата не отлепя. Щом сте ремонтирали стартера му огледай кабелите дали са стегнати като хората.Не му давайте съвет да чука по стартера щото точно на тоя двигател единствения вариант да се чука по стартера е след като е свален от двигателя. Колега, да си заварявал нещо скоро по колата, генерацията примерно?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Колега, първо си изчести, намажи с грес и стегни клемите на АБ и масите на двигателя и купето. Премери си стартовия ток на АБ, и ако това не помогне си за ремонт на стартера. най вероятно котвата не отлепя. Щом сте ремонтирали стартера му огледай кабелите дали са стегнати като хората.Не му давайте съвет да чука по стартера щото точно на тоя двигател единствения вариант да се чука по стартера е след като е свален от двигателя. Колега, да си заварявал нещо скоро по колата, генерацията примерно?
Коментар
-
На мен ми направи този проблем един път на старата кола Темпра. Освен дебелите кабели до стартера има и едно мъничко кабелче. Не помня за какво беше, но от него идваше целия проблем. Бендикса изхвърля но не завърта стартерта. След като подмених цялата клема (30 стотинки) и докато не продадах колата не е имало проблеми.Дано и про теб се реши само с това!УСПЕХ!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар