цитирай мненията и отговорите правилно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Стило 2002г 1.2 -80к.с
Collapse
X
-
Темата доста се отклони ... какво има да го дъвчете, бензин с газ е по-евтино, затова и такситата са масово така, а не са дизели. Вече кой за какво му се дават пари и какво му е кеф е отделен въпрос, всеки си го разбира по свой начин, но няма какво да се лъжем ,че дори покупката на фиат също е един вид компромис.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
На градско няма да усети много липсата на мощност,на дълго в баирите ще кляка,разхода предполагам няма да е голям.Моето комби гори 10-11 ,с климатик до 13,5.Моторчето идва слабо и обикновенно го карам около 3000 оборота.И стилото сигурно ще върви на тея оборотиFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
колата ще ти харчи колкото една 1.6 -1.8 не се лажи да зимаш малак мотор че по малак разход и глупости нищо подобно разхода в града пак ще ти е 7-8 само дето ще те е яд после за мижавия мотор не се лажи по добре 1.6 или 1.8 аз имам 1.6 с газов инж ми дава ми 6.5 - 7 градско Газ дори и като я понастапвам с 10 лв минавам 118-125 км карам и на климатик вече нз ти си знаеш казвам мнение може пък и да е много хубава но малак мотор съм карал повече Не 120 едвам едвам и умира пък камоли с още 1=2 човека пук за клима забрави :д ще тругне назад
Коментар
-
печалбата от 1,2 е нисък данък и по-ниска гражданска. плюс голям шанс да не е мъчен двигателят и да е в добро здраве.други плюсове няма. иначе не е чак такава трагедия, както го описва колегата-когато се налага криво-ляво си набира, ама лапа като ламя. при едно по-спокойно каране и на 5.5 отива извънградско. всъщност преди 2 седмици му изкарах ангелите (за едни 300 км. почти не е падало под 4000) и ми даде към 7 и половина.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Airfan написа:Абсурд е 1.6 да ти даде 6.5 на бензин в града - АБСУРД! Освен ако не караш в 3 през нощта по големите булеварди с 80 на 5-а.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар