а от къде мога да проверя каква ми е уредбата :D...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход
Collapse
X
-
Така брата каза, че е обикновенна... и още нещо интересно :D чак плачебно. Тая вечер докато си карах от 2ра на 3та без газ изведнаж колата почна да прелашква леко все едно ще гасне подадох газ пак така. Почна и да се чува гадно - като трактор :D Мисля, че се чува под колата явно гърнетата заминават вече, но чак пак да тресе колата? От тях ли е или имате друго предложениеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Ми кво да си мисли колегата?Щом пишеш,че не можеш да си установиш вида на газовата уредба,значи си или профан или нам си къв.Не се занимавай с глупости.Отиди в първия срещнат сервиз да ти вземат парите и да нямаш проблеми.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Ми кво да си мисли колегата?Щом пишеш,че не можеш да си установиш вида на газовата уредба,значи си или профан или нам си къв.Не се занимавай с глупости.Отиди в първия срещнат сервиз да ти вземат парите и да нямаш проблеми.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ако искаш да ти помогнем дай поне някаква снимка, че така поне ще видим каква ти е уредбата.Това предръпване или е от грешна горивна смес или ще е причина за отваряне отново на двигателя, предполагам второто. Има и трета причина гърнетата да са задръстени от вата и ръжда ама едва ли? Утре вечер ако имаш желание мога да ти погледна колата за малко, може да се разберем да се чакаме на ОМВ. само трябва да се разберем нещо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Извинявайте, ето снимки на бутилката, не знам нея ли трябваше да снимам...http://store.picbg.net/pubpic/3C/6B/...bcbe.jpgЕто снимка и отдолу, това не знам какво се води - задното гърне ли не знам... Изгнило ли е или е удряно или и 2те вие ми кажете, че не съм много запознат, може би и 2теhttp://store.picbg.net/pubpic/87/7B/...877b.jpgАми не знам на двигателя сякаш нищо му няма, звукът идва отзад и бащата мисли, че колата е задръстена и за това такаНа ЛС ще се разберем за утреAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
ivancho написа:според мен, този колега, или има някакво тежко умствено заболяване, или това е някакъв направен профил с цел ебавка с форума, друго логично обяснение нямаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Така, всичките свещи са сменени с нови, колата се оправила - не съм я карал, така каза брата. И гърнетата са за смяна, но явно проблема е бил от свещта, защото е работила на 3клапана (така ли беше :D) и от там двигателя тресе и... Някаква бобина имала луфт ли какво, не разбрах точно, майстора и нея оправил. Предполага се, че е от свещта и големия разход - не знам. Само, че след ремонта газта пак прави проблем паткала и утре на газаджията... Общо взето ще се оправи Благодаря Ви! Видях се и с колегата S_BANKOV :PПоследен въпрос имам само... Този голям разход е за 120км - 19литра. През това време колата не тресеше така. Изведнъж докато си карах стана. Та въпросът ми е свещта е заминала вечерта докато карах или е почнала да заминава и изведнъж е спряла ли не знам как да кажа? Да не излезе, че тресенето е от свещта и 3те клапана, а разхода от друго? Няма да ме разберете сигурно :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Хора проблем... решихме да заредим малко газ на колата преди седмица, случайно се напълни догоре - почна трудно да пълни и викаме да я пробваме извънградско колко гори на 100. Пробвахме на другия ден брата вика я напълнил за 10 лева тоест 8/100 да го сложим грубо. Изминахме 70 км след това градско и брата вчера решил да зареди и я напълнил за 18лева... как става тоя номер като от тия 70км аз я засилвам в повечето случаи и на свободна и има някой друг км на бензин... Възможно ли е от времето газта да се свива и бутилката да събира повече? Реве ми се не се смейте :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар