Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за джанти

дали тоя тип пасват на браво 1.2 80 схтип JxH2 7.5 ET35 16 и какви гуми ще ми требват ако пасваето картина
    Прикачени файлове

Ако междуболтовото разстояние е 4х98 ще станат.Както и централен отвор 58.1И 4х100 стават но там е друг филм......
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Re: въпрос за джанти

AmoNNativE написа:
      дали тоя тип пасват на браво 1.2 80 схтип JxH2 7.5 ET35 16 и какви гуми ще ми требват ако пасваето картина
      Тези джанти искат минимум гума 215 иначе ще стърчат бордовете извън гумата. На 1.2 да монтираш такива гуми и джанти 16-ки ще доведе до преразход на гориво и сериозно спъване на автомобила, но ти си решаваш.

Коментар

не просто питамзащото изобщо не се разбирам ,а на 4х100 какъв е филма

Коментар

Екшън със скъпи билети-спец болтове втулки фланци мланци..стругари..фрезисти
          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

да питам тука.понеже не срещнах такава тема.та дали има параметър по всяка джанта,който да определя допустимите размери гуми за нея.пример джанта с параметър Xxx-(като xxx са някви букви и цифри дакажем)може да се слагат гуми от 185/205
            fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Нещо такова ли имаш в предвид?
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

дам.точно за това си мисля.смятам че е добре да го знае човек за подбора на гуми към джантите си.благодаря за табличката
                fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                X