Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

акумолатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

акумолатор

колеги не е ли много рано да ми се скапе акумоплатора той си беше за смяна но малко паднаха температурите и пунтото неможе да завърти.вие какво ще кажете? всичко си работи само акумолатора неще да държи тока

ако си му е дошло времето що да не се скапе акумУлатора? ако не си си сменял маслото отдавна също може да е причина
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: акумулатор

zazo написа:
      колеги не е ли много рано да ми се скапе акумоплатора той си беше за смяна но малко паднаха температурите и пунтото неможе да завърти.вие какво ще кажете?
      Ще кажа, че е възможно и стартера да си заминава.Втулки и четки.Но първо се убеди за акумолатора.. т.е отиди на акумолаторджийница да го замерят за плътност на електролита изправни клетки и т.н.Ако всичко е ок с него тогава стартер.Същото "дръвче" го ядох преди няколко години.Та хем купих нов акумолатор, защото него обвиних, хем правих стартер. : Успех.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

нино е прав, че може да задържа втулката отпред на стартера, при четките или върти или не върти. ако задържа то харчи адски много ток и не иска да завърти. пробвай да дадеш контакт и сдетни фаровете пусни парно, чистачки ако си движи всичко нормално свети си силно фара значи точно ти задържа втулка, ако ли не акумулатора
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ша прощаваш, ама ти отварял ли си клетките да видиш има ли някой в акумолатора?
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: акумулатор

zazo написа:
            колеги не е ли много рано да ми се скапе акумоплатора той си беше за смяна но малко паднаха температурите и пунтото неможе да завърти.вие какво ще кажете?
            Няма рано за акумулатор като е на годинки. Въобще когато е стар температурите не са от значение. Просто може всеки момент да ти изиграе шега. Преди години така акумулатор на 5-6 години ме остави изведнъж посред лято. Както си палеше и хоп следващия момент няма никой - тоес има колкото за уредите на таблото. Добре че в нашия прекрасен град с много баири винаги има къде да се пуснеш и да запалиш Но и колегите са прави - първо нека го замерят с специалните му там съпротивления и да ти кажат как е. Чак тогава се набутвай за нов.
            Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
            X