Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво: къде се намира релето за отоплението на зад. стъкло?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво: къде се намира релето за отоплението на зад. стъкло?

проблем: не работи отоплението на задното стъклопо метода на изключванията- веригата на самите реотани е ок, работят-копчето за пускане и лампичката му работят-кабелите до връзката на капака на багазника са нареди все пак няма ток до там и лампичката на ключа не светизначи е или релето или бушона, но бушона е ок а не мога да намеря релето.моля, ако някои знае къде точно се намира да сподели нагледно
    Bravo SX TD100, 1997

Релето което търсиш се намира на главната бушониера(вляво от волана-означението му е Е3).Успех и другия път пиши година на производство и с какъв мотор е.

Коментар

благодаря за услилията, и за та бъда по-точен и полезен на други другари в беда, по описанието в друг пост във форума намерих въпросното реле, което се намира от задната страна на таблото с бушоните. Релето е средното, като от едната му страна е едно абсолютно същото за задната чистачка и пръскалката, а от другата му страна е едно по-малко- черно, което за сега не знам за какво еза да се достигне въпросното реле трябва или да се свали таблото с бушоните, което зависи от това, как са се държали майсторите с окабеляването ви, може и да не е лесна работа, или да се застане в поза краката на подглавника на седалката и главата до педалите, както направих аз.релето е най-обикновено, без никаква допълнителна електроника в него, но не навсякъде може да се намери /по неясни за мен причини/. ако му е прекъсната само медната жичка от намотката към някое от двете крачета, както се оказа при мен, може да си го отремонтирате в домашни условия с най-обикновен поялник и средно ниво на технически познания.пс. разбира се след този ремонт ви остава удоволствието да установите колко от пистите на задния реотан са ви прекъснати и да търсите ел.майстор, който да ви ги залепи, защото тубичка от електропроводимо лепило струва към 30 лв.
      Bravo SX TD100, 1997

Коментар

и за колегата kaci: колата е bravo td100 от 97 година, ако има ралика в позиционирането на тези стандартни компоненти според модела и годината на производствоблагодаря ти за отговора
        Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Working...
        X