Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много проблеми с Фиат Стило 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Или да.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: Много проблеми с Фиат Стило 1.6

choch1 написа:
      заповядай колега https://www.youtube.com/watch?v=J_oA3mcWqHo
      Благодаря за идеята и показното. Определено на фона на всичко останало изглежда елегантно решение.
      when skies are grey...

Коментар

Re: Много проблеми с Фиат Стило 1.6

Dezertiora написа:
        choch1 написа:
        заповядай колега https://www.youtube.com/watch?v=J_oA3mcWqHo
        Благодаря за идеята и показното. Определено на фона на всичко останало изглежда елегантно решение.
        ето колегата днес си е оправил проблема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...746&highlight= така че не му мисли много
        Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)

Коментар

На колегата проблема му стои след два дена каране без проблем

Коментар

колегата не е презапоил пиновете така че няма от какво да му се оправи !!затова се гледа хубаво и задължително с лупа при мен отлепването беше едвам видимо с лупа !
            Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)

Коментар

[quote="choch1"]
              M5kov написа:
              Най-вероятно ти прегрява компютъра след продължително каране, чест проблем е.Свали го и подложи някаква изолация отдолу, така че да не лежи директно на метала. Може и да го отвориш и да повториш спойките, като на клипчето отгоре.
              или[/quoteДа това е единият проблем прегряване на компа,а другия е в самия компютър.Има оправия,но трябва опитен човек.Аз попаднах на такъв.Но при всеки проблема може да индивидуален.
              Fiat Stilo 1.6 16V (5 dr) (103 Hp)

Коментар

Чест проблем на 1.6 мотора, при който компютъра е върху двигателя. При мен проблема се оправи след като занесох компютъра на ремонт. Още няколко колеги преди мен а и след мен също водиха компа на ремонт с подобен проблем и беше решен чрез ремонт. Повечето хора, които разпитах когато разследвах моя компютър бяха ходили при един и същи човек - Михаил от София. Има и тема за него в друг раздел. След мен няколко души също споделиха, че това е оправило проблема. Така че ако си изключил другите неща, които споменаха колегите по-горе, които също са чест проблем със Стилото, можеш да опиташ и това. Контакт има в другите теми за Михаил или пък мога да ти го дам ако те интересува.
                Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Working...
                X