колегата не е презапоил пиновете така че няма от какво да му се оправи !!затова се гледа хубаво и задължително с лупа при мен отлепването беше едвам видимо с лупа !
Най-вероятно ти прегрява компютъра след продължително каране, чест проблем е.Свали го и подложи някаква изолация отдолу, така че да не лежи директно на метала. Може и да го отвориш и да повториш спойките, като на клипчето отгоре.
или[/quoteДа това е единият проблем прегряване на компа,а другия е в самия компютър.Има оправия,но трябва опитен човек.Аз попаднах на такъв.Но при всеки проблема може да индивидуален.
Чест проблем на 1.6 мотора, при който компютъра е върху двигателя. При мен проблема се оправи след като занесох компютъра на ремонт. Още няколко колеги преди мен а и след мен също водиха компа на ремонт с подобен проблем и беше решен чрез ремонт. Повечето хора, които разпитах когато разследвах моя компютър бяха ходили при един и същи човек - Михаил от София. Има и тема за него в друг раздел. След мен няколко души също споделиха, че това е оправило проблема. Така че ако си изключил другите неща, които споменаха колегите по-горе, които също са чест проблем със Стилото, можеш да опиташ и това. Контакт има в другите теми за Михаил или пък мога да ти го дам ако те интересува.
Коментар