Здравейте колеги,от скоро време взех да се заглеждам по тези Алфи доста ми харесват на външен вид и интериора също,но ако ще е алфа ще е само с този мотор,ако ще е по-слаб ще си е Фиат.Сега карам 1.6 90 коня и ми се иска нещо по-мощно(за сега изключвам варианта за ХГТ).Работя в магазин за авточасти и поддръжката на алфата ми е пределно ясна,въпросите ми са как е като динамика и разход,самия мотор издръжлив ли е и има ли слаби места.Чесно казано за италиански коли продавам много малко части.Знам,че ино и шес е митичната бегачка ама все пак искам нещо малко по-слабичко (2.0 Т.С.)
Искам мнение как се справя колата като бързина с други марки с идентични двигатели,ясно е че от кола до кола има разлика,но все пак.Вълнува ме как ще се справя до Опел 20ХЕ примерно или АБФ на Фолксваген.По принцип не я вземам за да я правя бегачка,но все пак да си имам едно на ум.Също така ми харесва и 156(особено след като покарах такава),но за момента не ми стигат финансите за читава такава.Всякакви мнения ще са ми от полза.Благодаря предварително.

Коментар