Здравейте колеги,Предстои ми да избера между Fiat Brava и Alfa 146. И двете коли са 99 година, с климатик, 1,4 са. Някакви наблюдения и препоръки. Между другото имам Brava, 96 година от 4 години, но явно не уцелих при покупката тогава, защото много работи смених, все нещо не работи, та затова мислех да взимам друга марка, но пък на Фиата съм му свикнал, та затова искам съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет: Fiat Brava или Alfa 146
Collapse
X
-
Ако се опира точно до тези два модела и тези мотори от мен още един глас за алфата.Щях да ти казвам да не вземеш боксера,но ти каза,че е 99-а година,а боксера се прави до 96-а(то не,че и 1.4 на Фиат не се прави до 98-а,но това е друга тема).Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
1,4 e 103 к.с при алфата и към 80 к.с. при фиата. Ако искаш фиат търси 1,6 или 1,2, . Фиат 1,6 като динамика предполагам ще е по-добре от 1,4 алфа. Моторът на алфата е една идея по-сложен= вероятно по-скъпа поддръжка, но при тея стари коли не се знае нищо. Гледай състоянието на колите. Ако трябва между конкретно тези 2 коли да избираш-насочи се към алфата.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Аз мога да споделя опит от Брава 1,4.Много си беше готина колата. Карах я 2 години, около 40 хил. км. без никакви проблеми. Има много писано, че мотора не бил добър, но аз специално бях много доволен. Моята беше 96-та, купих си я аз от Германия от малко сервизче, където на 115 хил. и бяха сменили разпределителния вал и клапаните. Явно това им е слабото място. Ако случиш читава, що пък не.Наистина е много хубаво човек да прецени преди това, но в крайна сметка, взимай каквото ти е на сърце и дано да се случи добро!ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар