Привет на всички колеги. Чудя се от доста време дали да не си махна катализатора, но не знам до какви плюсове и какви минуси ще доведе това. Също другото което ме интересува е ако го махна задължително ли трябва да сложа резонансно гърне или може да се съединят двата края на тръбата. Колата е Fiat Bravo 1.6 16v 2000 година.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си махна ли катализатора.
Collapse
X
-
Re: Да си махна ли катализатора.
unreax написа:Привет на всички колеги. Чудя се от доста време дали да не си махна катализатора, но не знам до какви плюсове и какви минуси ще доведе това. Също другото което ме интересува е ако го махна задължително ли трябва да сложа резонансно гърне или може да се съединят двата края на тръбата. Колата е Fiat Bravo 1.6 16v 2000 година.Благодаря предварителноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
nedialk00
ако сложиш права тръба много ще шуми, аз я свърших тая работа оня ден, само че си сложих резонатор, взех го от теодор за 35 лева и стана мн добре - никаква разлика в шума спрямо преди
Коментар
-
nedialk00
за разход немога да кажа, защото сега засичам, но вървеж при мен имаше промяна, е не очаквай чудеса, но според мен, няма да сгрешиш ако го махнеш, изпял си е песента
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар