Здравейте колеги,Интересува ме, ако автомобила е без никакви номера, т.е. изтекли са му транзитните, какво трябва да направя, за да го регистрирам в София ( аз съм от София, а автомобила е в друг Български град) - трябва да го прекарам по някакъв начин до КАТ София, така ли?Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация на автомобил
Collapse
X
-
nedialk00
или на платформа до софия, или нови транзитни номера, ама по-добре нови транзитни номера,предполагам че ще има и някаква глоба заради неспазването на срока от 1 месец, а транзитни номера се взимат само с документите за колата, колата не се кара докато не се сложат транзитки
-
Отиваш в другия български град с номерата да ти издадат бележка да си закараш колата със тези номера до София. Аз съм правил обратния вариант - купувам кола от София и трябва да я регистрирам в другия град. Обаче джамбазина сменил задната лепенка с датата и предния номер редовен обаче задния - изтекъл, номерата - транзитни. Колата вече купена. Разпитах познати какъв ми е проблемът и на другия ден грабвам номерата и в КАТ - София. Издадоха ми служебна бележка че мога с тези номера да карам колата една седмица. През тая седмица колата мина първоначално обслужване в София и тръгвам да я карам за регистрация. На излизане от София - патрулка ми прави здрасти с палката. Гледаха само номерата и видяха че задния е изтекъл. Вадя бележката и им обяснявам че съм ходил в КАТ и са ми дали такава бележка със срок 1 седмица. Полицаите нещо проверяваха по телефона, сигурно бележката дали е издадена. И това беше. Иначе ако си вадиш транзитни за да я караш до София - струват колкото обикновени номера, живо набутване от към пари.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар