колеги как процедирате с катализаторите си ? резонатор, или отваряте отдолу изтърбушвате карантията и пак затваряте катализатора ? според мен 2 вариант всякаш е по-добре ? конкретни мнения на база опит, ще са полезни с керамичен пълнеж ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
катализатор на 1.6
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
Re: катализатор на 1.6
nedialk00 написа:колеги как процедирате с катализаторите си ? резонатор, или отваряте отдолу изтърбушвате карантията и пак затваряте катализатора ? според мен 2 вариант всякаш е по-добре ? конкретни мнения на база опит, ще са полезни с керамичен пълнеж ли е ?Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Като изтърбушиш катализатора и го върнеш ще се получи един дразнещ дрънчащ звук във високите обороти.Аз на моята на мястото на катализатора съм с резонаторно гърне и е повече от добре.На приятел също със Браво 1.6 му сложихме тръба на мястото на катализатора(по негово желание) и с нея е добре,но пак звука е някак си дразнещ(поне за мен).Моето мнение е,че е най-добре с резонатор.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Като изтърбушиш катализатора, вкарваш му вътре една надупчена тръба, за предпочитане неръждавейка. Как ще я вкараш и завариш, при различните е различно, но не е невъзможно. Така се получава перфектно първо гърне, което ще изкара живота на колата. Катализаторите са от доста дебела и качествена ламарина. Резонатори и прочие шитни, които се продават, на звук са ужасно шумни повечето и не траят - нали трябва нови да се купуват!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Като изтърбушиш катализатора, вкарваш му вътре една надупчена тръба, за предпочитане неръждавейка. Как ще я вкараш и завариш, при различните е различно, но не е невъзможно. Така се получава перфектно първо гърне, което ще изкара живота на колата. Катализаторите са от доста дебела и качествена ламарина. Резонатори и прочие шитни, които се продават, на звук са ужасно шумни повечето и не траят - нали трябва нови да се купуват!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар