Ето на които му е интересно, не е нужно да знае италянски http://www.youtube.com/watch?v=QCN9Z...eature=related
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна хидравлично масло
Collapse
X
-
Благодаря на всички колеги писали по темата... въпреки че на приказки и 2-та начина ми се струват не толкова трудни май ще се насоча към казанчето и от там метода със изтеглянето.. иска ми се от към рейката да я източа за да могат да излязат всички мизерии но не знам дали ще развия това което трябва и дали ще го направя както трябва. Ако някой колега който го сменя от рейката му се занимава да направи една две снимки на точните маркучи които трябва да развия ще съм много благодарен.. Колата е Брава 98-ма
Коментар
-
tedo0o0 написа:Благодаря на всички колеги писали по темата... въпреки че на приказки и 2-та начина ми се струват не толкова трудни май ще се насоча към казанчето и от там метода със изтеглянето.. иска ми се от към рейката да я източа за да могат да излязат всички мизерии но не знам дали ще развия това което трябва и дали ще го направя както трябва. Ако някой колега който го сменя от рейката му се занимава да направи една две снимки на точните маркучи които трябва да развия ще съм много благодарен.. Колата е Брава 98-маФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар