Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна хидравлично масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето на които му е интересно, не е нужно да знае италянски http://www.youtube.com/watch?v=QCN9Z...eature=related
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Благодаря на всички колеги писали по темата... въпреки че на приказки и 2-та начина ми се струват не толкова трудни май ще се насоча към казанчето и от там метода със изтеглянето.. иска ми се от към рейката да я източа за да могат да излязат всички мизерии но не знам дали ще развия това което трябва и дали ще го направя както трябва. Ако някой колега който го сменя от рейката му се занимава да направи една две снимки на точните маркучи които трябва да развия ще съм много благодарен.. Колата е Брава 98-ма

Коментар

tedo0o0 написа:
        Благодаря на всички колеги писали по темата... въпреки че на приказки и 2-та начина ми се струват не толкова трудни май ще се насоча към казанчето и от там метода със изтеглянето.. иска ми се от към рейката да я източа за да могат да излязат всички мизерии но не знам дали ще развия това което трябва и дали ще го направя както трябва. Ако някой колега който го сменя от рейката му се занимава да направи една две снимки на точните маркучи които трябва да развия ще съм много благодарен.. Колата е Брава 98-ма
        Работата е лесна виж видеото което е пуснал Слави и ще намериш щуцерите които трябва да развиеш. На видеото това са щуцерите които са на цилиндричната част на рейката 2бр. на около 3 минути от началото на видеото. Само че при нас са разположени не отгоре и от долу на цилиндъра а отпред по посока на вдижението като единия е с лек ъгъл нагоре.Няма нищо сложно не се притеснявай.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Смених маслото но шумът не си замина със старото масло... като запаля колата не се чува но като поработи малко и започва

Коментар

Вчера смених маслото. Купих два литра и с изсмукване чрез спринцовка - четири пъти точих. Накрая се поизбистри. Днес ще го прегледам как е. Имаше лек шум в едно положение, сега не го чувам.
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
            X