лявата ми седалка се прецака.неможе да се свива напред.тоест ръчката която е отстрани за да влезе човек отзад спря да функционира.какво се прави в такива случаи.мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
предна седалка не се мести.
Collapse
X
-
dvrender написа:лявата ми седалка се прецака.неможе да се свива напред.тоест ръчката която е отстрани за да влезе човек отзад спря да функционира.какво се прави в такива случаи.мерсиJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Значи колега, при мене имаше същия проблем. Аз го решавах ей така. С лявата ръка упражнявах натиск по посока на горната стрелка дето съм нарисувал, а с дясната рязко вдигах ръчката и си се отваряше. Изглежда с течение на времето се разместват разните му жила и джунджурийки и престава да работи хубаво. Пробвай го това, и дано е същото...
Коментар
-
Аха видях :http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...%F2%ED%E8%EAА някой да знае от кой магазин в София мога да си купя такъв!?Извинявам се за Офф-а!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Re: предна седалка не се мести.
dvrender написа:лявата ми седалка се прецака.неможе да се свива напред.тоест ръчката която е отстрани за да влезе човек отзад спря да функционира.какво се прави в такива случаи.мерси
Коментар
-
и аз имах същия проблем - оправя се като се извади седалката има една пружина отдолу която се къса и седалката спира да се мести когато някои иска да седне отзад... скъсяваш пружината, закачаш я пак и сичко е 6 приготви се само за 1 час нерви - на мене толкова ми отне а сега пък ми се прецака местенето на седалката напред назад в нормално положение...т.е. пак ще я вадя май май
Коментар
-
AvataR написа:и аз имах същия проблем - оправя се като се извади седалката има една пружина отдолу която се къса и седалката спира да се мести когато някои иска да седне отзад... скъсяваш пружината, закачаш я пак и сичко е 6 приготви се само за 1 час нерви - на мене толкова ми отне а сега пък ми се прецака местенето на седалката напред назад в нормално положение...т.е. пак ще я вадя май майBravo 1.9 TD/100
Коментар
-
dvrender написа:искаш да кажеш че трябва да сваля цялата седалка от болтовете отдолу ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар