Здравейте Колеги! На скоро си купих пунто 188, 1.2 60кс ,2002година - с обикновена газ ,въпреки че колата е пълна инжекция.При паленето в началото на бензин оборотите падат докато загрее , около 1 мин, след това се оправя. Като премина на газ същото - в началото играят оборотите, падат и след малко вс се оправя и върви нормално без проблеми... Като пусна климатика, на свободна оборотите от 900 рязко падат на 5-600, а когато се включи перката за охлаждане ,отново падат оборотите... докато не изключи и после пак всичко е ок... Ако някой е имал подобен проблем, много ще съм благодарен ако ми пише как се е справил с него, къде може да е причината :/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Пунто 188
Collapse
X
-
Re: Проблем с Пунто 188
na4o написа:Здравейте Колеги! На скоро си купих пунто 188, 1.2 60кс ,2002година - с обикновена газ ,въпреки че колата е пълна инжекция.При паленето в началото на бензин оборотите падат докато загрее , около 1 мин, след това се оправя. Като премина на газ същото - в началото играят оборотите, падат и след малко вс се оправя и върви нормално без проблеми... Като пусна климатика, на свободна оборотите от 900 рязко падат на 5-600, а когато се включи перката за охлаждане ,отново падат оборотите... докато не изключи и после пак всичко е ок... Ако някой е имал подобен проблем, много ще съм благодарен ако ми пише как се е справил с него, къде може да е причината :/>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Проблем с Пунто 188
Fiat_Punto11 написа:na4o написа:Здравейте Колеги! На скоро си купих пунто 188, 1.2 60кс ,2002година - с обикновена газ ,въпреки че колата е пълна инжекция.При паленето в началото на бензин оборотите падат докато загрее , около 1 мин, след това се оправя. Като премина на газ същото - в началото играят оборотите, падат и след малко вс се оправя и върви нормално без проблеми... Като пусна климатика, на свободна оборотите от 900 рязко падат на 5-600, а когато се включи перката за охлаждане ,отново падат оборотите... докато не изключи и после пак всичко е ок... Ако някой е имал подобен проблем, много ще съм благодарен ако ми пише как се е справил с него, къде може да е причината :/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар