Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индикатор на таблото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Индикатор на таблото?

Здравейте колеги, съжалявам ако има такава тема, но не намерих.Днес сутринта си запалих, карах си нищо нямаше, но сега след обяд запалих и ми светна тази лампичка, която се намира над CITY. Въпросът ми е, какво значи като светне? Като запаля, мига 10 секунди и спира.
    Fiat Punto 1.9 JTD 85hp 2002г.

Имаш изгоряла подгревна свещ или имаш проблеми с релето за подгрева.

Коментар

Може ли да се кара така, до утре примерно, или трябва да се оправи. Нов шофьор съм, и не ги чаткам много тия работи :D

Коментар

може да караш така до зимата, тогава ще имаш ядове. проблема трябва да се отстрани но не е животозастрашаващо и супер спешно
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Благодаря за отговора

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
            може да караш така до зимата, тогава ще имаш ядове. проблема трябва да се отстрани но не е животозастрашаващо и супер спешно
            Може и зимата да караш така ако нямаш проблеми На служебното Пунто така почна да си пресветка към края на зимата ама си палеше и викам няма да я правя,та така си върви вече няколко месеца.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колега съвета ми е да си оправиш колата при първа възможност, найстина не е проблем да се кара така в топлото време. Ако е свещ други здрави свещи ще се справят сега но ако е реле може да направиш и бела.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И без свещи може да палиш без проблем и зимата и лятото. Като за начало трябва да се извадят и почистят двете букси на релето и буксите на самите свещи - там вече трябва да можеш да си правиш пръстите на осморка, че е много тясно. Не е задължително да е изгоряла свещ, може някоя от буксите да не прави добър контакт.
                Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Благодаря на всички, които писаха, ще проверя днес как стоят нещата

Коментар

Working...
                  X