Здравейте колеги, съжалявам ако има такава тема, но не намерих.Днес сутринта си запалих, карах си нищо нямаше, но сега след обяд запалих и ми светна тази лампичка, която се намира над CITY. Въпросът ми е, какво значи като светне? Като запаля, мига 10 секунди и спира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатор на таблото?
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:може да караш така до зимата, тогава ще имаш ядове. проблема трябва да се отстрани но не е животозастрашаващо и супер спешноAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Колега съвета ми е да си оправиш колата при първа възможност, найстина не е проблем да се кара така в топлото време. Ако е свещ други здрави свещи ще се справят сега но ако е реле може да направиш и бела.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И без свещи може да палиш без проблем и зимата и лятото. Като за начало трябва да се извадят и почистят двете букси на релето и буксите на самите свещи - там вече трябва да можеш да си правиш пръстите на осморка, че е много тясно. Не е задължително да е изгоряла свещ, може някоя от буксите да не прави добър контакт.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар