Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за кола

Искам да ви попитам ,вторник ще ходя да гледам едно Пунто 2001г. 1.2 16v sporting.Та бихте ли ми казали какво точно да гледам по него ,за да разбера що годе кое не му е в ред.Благодаря предварително.

Никои ли не може да ми помогне ?

Коментар

хм..

гледаш..дали двигателя на външен вид е добре дали е омаслен ...виш дали капе от някаде течности..запали ...покарай виш как върви...дали тропа.. натисни амортесиорите ..кажи на някой да форсира двигателя до към 4-5к оборота ти гледай от зад за (син-сив)пушек..като отидеш им кажи да я запалят на студен мотор.. скоростите трябва да са меки и да се вкарват без напани..и разбирасе да не вият..съеденителя трябва да отделя в средата ..и за друго не се сещам..нека другите колеги кажат мнението си
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

+ изфорсирай я на място, после оборотомера трябва да падне бързо докъм 1200 оборота и оттам плавно докъм 800. това на топъл двигател. при студен същото с 200 300 оборота нагоре. стрелката на оборотомера, съответно двигателя, не трябва да играе нагоре-надолу, при никакви обстоятелства.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
          + изфорсирай я на място, после оборотомера трябва да падне бързо докъм 1200 оборота и оттам плавно докъм 800. това на топъл двигател. при студен същото с 200 300 оборота нагоре. стрелката на оборотомера, съответно двигателя, не трябва да играе нагоре-надолу, при никакви обстоятелства.
          подкрепям
          Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Благодаря ви много за помощта! Днес първо ще гледам едно 1.2 60кс мисля че е и после ще отидя да видя спортинг-а. Надявам се че вечерта ще мога да се похваля ,че имам нова придобивка.

Коментар

Чакаме хвалба и отзиви .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Еми ето че дойде и момента да се похваля. Купих си Фиат Пунто 1.2 8v 1999г. 4 врати ел.стъкла (само предните).Има забележки козметични ,но е с каско и тези дни трябва да отидя и да видя какви пари ще дадат за задната броня ,защото е натисната и е спукана ,но не е нищо фрапиращо. От София до Пазарджик ми даде разход ~ 4.5 при скорост 100 - 110. Засега съм доволен като за първи ден. И пак благодаря на всички за помощта.

Коментар

честито! със здраве да си я караш!
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

помощ за моята мултипла

Имам мултипла 1.9 ДЖТ както си карам и заглъхва трябва да и давам повече газ за да върви и отвреме навреме на таблото светка една лампа с вид на дюза ама това не оказва влияние на работата на двигателя ако някои има представа да ми помогне.

Коментар

отиди на диагностика има записана грешка на някой датчик.
                      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

respect404 написа:
                        Еми ето че дойде и момента да се похваля. Купих си Фиат Пунто 1.2 8v 1999г. 4 врати ел.стъкла (само предните).Има забележки козметични ,но е с каско и тези дни трябва да отидя и да видя какви пари ще дадат за задната броня ,защото е натисната и е спукана ,но не е нищо фрапиращо. От София до Пазарджик ми даде разход ~ 4.5 при скорост 100 - 110. Засега съм доволен като за първи ден. И пак благодаря на всички за помощта.
                        Честито,да си я караш със здраве и много безаварийни километри с нея.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

честито и от мен и ако имаш въпроси по автомобила питай доста хор в Форума сме с такава бегачка и ще ти се отговори
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                          X