Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги дайте мнение за една цена на пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги дайте мнение за една цена на пунто?

Здравеите колеги-предлагат ми от германия Фиат пунто 2000г,новото купе без клима но с ел.стукла и 1и2бензин мотор на 122000реални,много запазено-ама много(това е сигурно 100%),за 1900 евро!Имам инвалид под ръка да го вкарам на него-въпросът ми е-заслужава ли си и колко горе долу ще ми легне до БГ като цяло?Благодаря за отговорите колеги!
    Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
    Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Ако говориш за PUNTO-II, да заслужава си! Аз съм с такова.. оказа се кола с доста здраво окачване.Мисля,че няма да съжаляваш ако го вземеш. Успех!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Да за пунто 2 говоря!С автовоз или да ида да го взема аз?
      Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
      Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
      Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

puntotras написа:
        Не мога да ти дам съвет за това.Аз бих отишъл да си го взема... хем малко "гъз път ще види", хем ще си опиташ колата.С кой мотор е? Ако е този 1.2/16V - 80кс е направо "трепач"... доста добро моторче, което го слагат и в "Стило", "Албея", последните "Браво/Брава"
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

puntotras написа:
          Ако имаш довереи на човека най-добре е с автовоз Ще ти излезе ~800лв.Колата си заслужава цената 1900Е=3800лв. + 800лв. (докарване) = 4600 на инвалид Ще хвръкнат още 5-600 лв. за регистрации и застраховки, но пак ти се връзва на супер цена Въпроса е там, че аз лично не бих си купил кола без климатик Моето Пунто го взех 3800 лв. на инвалид, като има всички екстри без ABS и е 1999г. лятото, въпреки че е Пунто 1 Но ако колата ти е легнала на сърце, скачай смело, дори да е с 1.2 8V мотора
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Working...
          X