Здравейте,Предното стъкло ми е издрано от скапани чистачки от предния собственик. До сега траех, ама много почва да ме дразни. Дайте идея с какво да го полирам или с някаква паста ли да го мажа, абе въобще може ли да се оправят тези драскотини. Знам че продават някакви пасти за възстановяване на авто стъкла, даже и люспи да има се оправяло, ама каква марка са и къде ги има нямам идея. Ако някой знае нещо по въпроса моля да драсне няколко реда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надрано предно стъкло
Collapse
X
-
Колеги да ви успокоя - нищо не може да се направи !На Типото една скапана чистачка ми надра стъклото точно по средета пред шофьорското място - пробвах поне 5 различни методи за полиране на драскотината - с паста за зъби, с много фини шкурки, с шлаиф пасти разни видове - ефекта беше нулев. Даже ако се прекали с едринбата на пастата може да стане много по зле - единствения метод е със смяна на стъкло...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Колеги да ви успокоя - нищо не може да се направи !На Типото една скапана чистачка ми надра стъклото точно по средета пред шофьорското място - пробвах поне 5 различни методи за полиране на драскотината - с паста за зъби, с много фини шкурки, с шлаиф пасти разни видове - ефекта беше нулев. Даже ако се прекали с едринбата на пастата може да стане много по зле - единствения метод е със смяна на стъкло...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sev написа:може от някое камъче да се пукне случайно :D и застрахователя ще ти купи новоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Synthy написа:а пробва ли я? да споделиш резултатиex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
bubachko
Искам да възродя темата, че като гледам няма писано споро по нея... Някой да е ползвал успешно някой новоизлязъл по въпроса препарат? А това от поста на Pecho дали още се продава.... Много взе да ми прави впечатление напоследък м**му
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар