здравеите приатели имам малко нужда от савет.имам фиат брава 1.4 и от няколко дена колата подържа по висока температура от обикновено.на какво мойе да се далжи това преди не го е правила винаги дори и да загрее кам 90 градуса се вклучва перката и температурата пада ,но сега нещо не е наред.температурата минава към 110 нйакаде.благодаря ви предварителноРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.4 поддържа по-висока температура от обичайната
Collapse
X
-
replayko написа:Предполагам или неработещ термостат,или прецакана 1-ва степен на перката.Наистина провери си радиатора,ако не е топъл,значи термостата не бачка,ако е топъл,значи търси проблема в перката.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
колеги всичко си работи и перката и 2 степени но колати си подаржа градуси.забелязах че перката се вклучва за по 9-10 сек и толкоз и градусите падат с по 1-2 не повече.даже ми се струва като поработи повече има едно минимално натрупжане на температура и ме самнява да не би заради барзото изклучване на перката да се получава това,а тожа изклучване не знам от каде идва преди не е било така перката винаги е работила достатачно време.преди се вклучваше на 90 и спираше като падне на 85 градуса,а сега се вклучва на 93-94 работи както казах 10 секунди и спира и температурата пада с 2 градуса най-много.самнява ме да не е датчика за перката да и дава гре6ни команди и затожа да работи толкожа кратко време
Коментар
-
ilian4o88 написа:Перката не ли е с една степен аз съм със същия двигател и на мен така ми работи перкатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ilian4o88 написа:Перката не ли е с една степен аз съм със същия двигател и на мен така ми работи перката"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар