някой сменял ли е скоро карета на пунто 1???трябва ли да се сменят двете едновременно???какво струват като част и колоко ще ми вземат за смяната в средностатистически сервиз???благодаря ви предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карета на пунто 1.........
Collapse
X
-
Естествено че сменяш само това което ти е дефектно.Трябва да работиш на принципа че се сменя само това което е необходимо защото всички или почти всички части са ФАЛШИФИКАТИ.Така че МАКСИМУМ оргинални части МИНИМУМ главоболия.Не си уточнил за вътрешно или външно каре говорим.Вероятно за външно но незнам цена.Късмет :DАЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
-
питам в множествено число, щото и двете чукат като завивам докрай а дали е вътрешно или външно - не знам....снощи комшията видя, че има хвърляло масло върху подкалника, т.е. грес от карето - тъй правело като заминавало в небитието...пък те каретата си чукат откакто съм я взел колата, ама смятах да ги правя когато сдадат багажа съвсем... и май туй време е дошло....имало вътрешно и външно.... бах маа му колко разнообразие имало на тоя святFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар