Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв Фиат да си взема ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

D. Stanev написа:
    slav4o_p написа:
    muns61 написа:
    С този доход прескочи фиатите.
    +1Колега, аз ако бях на твое място и имах такива високи доходи, категорично нямаше да си взема фиат. Щях да изчакам още 1-2 месеца да събера пари и щях да се огледам за нещо от по-висок клас, нещо от VAG-групата, предимно немско. Нямам никакви лоши мисли за фиат, просто фиатите са от нисък клас, таблата им са от евтини пластмаси, които скърцат. Завиждам на много приятели, които имат возила от висок клас, само като застана до колата и погледна вътре таблото, да не говорим когато ме повозят...обаче аз не искам по никакъв начин да те разколебавам за посочения от теб вариант, просто много се учудих че с такива доходи си се насочил към такава кола. Сега, ако трябва да забравя написаното до тук от мен, ще ти кажа че донякъде имаш право. Както спомена си млад шофъор, Аз когато бях като теб, тъкмо взел книжка, затрих една кола, метнах се в едно дере и я помлях, поради разбираеми причини - неопитност. Фиата е втората кола, която карам. Така че все пак ти си решаваш, пак казвам, не искам да те разколебавам.
    Колега извинявай, ама повечето от описаните симптоми за ФИАТ са валидни и за 80% от вагините... Ай не мойте - стига комплексарски изцепки. Като ще е немско да е БМВ и то нещо по-старо и по възможност 6 цилиндрово бензиново - иначе ще има много мъка...
    точно пък бмв...може и да са здрави, тук немога да споря, но немога да кажа че бмв-то е оправдана покупка. повечето 6-таци са тромави особено 320анос е доста тромав с огромен разход, ако е бмв, да си търси някоя 3ка 318ис, която хем е по вържежна хем по икономична. а дизелите особено 325тдс-а върви горе/долу но пък и разходът му нее малък 5,5извънградско за дизел и то за кола от този клас немисля че е оправдан. говоря за е36, защото колегата е писал до 2500лв.

Коментар

misho_ написа:
      точно пък бмв...може и да са здрави, тук немога да споря, но немога да кажа че бмв-то е оправдана покупка. повечето 6-таци са тромави особено 320анос е доста тромав с огромен разход, ако е бмв, да си търси някоя 3ка 318ис, която хем е по вържежна хем по икономична. а дизелите особено 325тдс-а върви горе/долу но пък и разходът му нее малък 5,5извънградско за дизел и то за кола от този клас немисля че е оправдан. говоря за е36, защото колегата е писал до 2500лв.
      Ц - имам го 320 ванос - не бих казал, че е мъртвец. А разхода му е по-нисък от на 1.8... въобще превъзхожда по-малките мотори по всички показатели - разход ~9.5-10 в града и 7.2-7.7 извънградско... Пък и ставаше въпрос за качество, класа и пр. а баш пък ваг и хеле пък шкода, не са чак толкоз класи над ФИАТ... даже хич... отвътре са си все пръчки.
      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Във всички дизели-европейски марки електрониката е БОШ. Разликата в поддръжката на автомобили от един клас е минимална. Не е гаранция, че и Ауди на една седмица няма да издъхне. Не е задължително и да робуваш на дадена марка. На цената на Голф можеш да купиш някоя запазена Либра примерно.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ха-ха и кое им е високото на ваговете-боклуци.между другото мечтата на средностатистическия български глупак е да кара голф.онзи ден покарах vw шаран тди,ами дрънчат му пласпласмасите на всяка дупка,а е на 5год и 160 000км.иначе фиат само дизел.имах 1,6 16 в-ужас 11л разход смесено ,никакви неизправности нямаше.иначе здрав мотор.препоръчвам брава 1,9 jtd и помни че ще се родиш . среден разход-6л

Коментар

Благодаря, Браво ще да е, само да взема книжката и да посъбера парите и аз съм човекът, 1,8 JTD е най-добре ;?
            Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

vladrak написа:
              Благодаря, Браво ще да е, само да взема книжката и да посъбера парите и аз съм човекът, 1,8 JTD е най-добре ;?
              1,8 JTD - няма!Вземи си 1,9 JTD (по възможност 100к.с.).Успех!
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                vladrak написа:
                1,8 JTD - няма!Вземи си 1,9 JTD (по възможност 100к.с.).Успех!
                Да, извинявам се, моя грешка

Коментар

vladrak написа:
                  Имам приятел с алфа, въобще не е доволен, взе я за 2000 и смени части за 2800 . И частите им са доста скъпи. И какво точно означава ЖТД (JTD, какво означава J-то?)? И колко ти гори Браво-то ?
                  За 2000лв е взел някой кошер но като е вкарал още 2800лв. е станало кола. Защо не си е купил Алфа за 5000лв или за 10000лв и ще е доволен. За тези пари е интересно какво е очаквал че купува
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

абе виж тоя комшия дето ги разбирал фиатите да е с теб като купуваш, че дизеловите коли много удушени идват в татковината. еле пък бравотата, които обикновено са карани от някой рацер, дето "всеки светофар му е като старт на монца". бих ти препоръчал бравА 1,2 бензин от личен опит, ама е слабичка за разхода, който дава. а и хич не е кола за младежи. нито можеш да се пънеш по светофарите, нито има за какво да я човъркаш...
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Atanas71 написа:
                      vladrak написа:
                      Имам приятел с алфа, въобще не е доволен, взе я за 2000 и смени части за 2800 . И частите им са доста скъпи. И какво точно означава ЖТД (JTD, какво означава J-то?)? И колко ти гори Браво-то ?
                      За 2000лв е взел някой кошер но като е вкарал още 2800лв. е станало кола. Защо не си е купил Алфа за 5000лв или за 10000лв и ще е доволен. За тези пари е интересно какво е очаквал че купува
                      точно така, дето са казали хората - да "таковаш" дявола не става един приятел си взе брава 1.4 за 1000 лева, и като я видях му казах, че е пълен идиот, първо му бях казал ако ще взима да взима 1.6 или 1.8, и такъв ми се радваше, че си взел същата кола за почти 4 пъти по малко пари, е да ама му излезе да не казвам през къде :D :D

Коментар

С тези доходи си събери пари и си купи кола от по-висок клас.
                        Fiat 1.4 12V
                        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
                          С тези доходи си събери пари и си купи кола от по-висок клас.
                          +1
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За предпочитане с реални снимки, за да не е темата само партенка...
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                              За предпочитане с реални снимки, за да не е темата само партенка...
                              За какви снимки говориш ?

Коментар

На това, което ще купиш.
                                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                                X