D. Stanev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв Фиат да си взема ?
Collapse
X
-
-
misho_ написа:точно пък бмв...може и да са здрави, тук немога да споря, но немога да кажа че бмв-то е оправдана покупка. повечето 6-таци са тромави особено 320анос е доста тромав с огромен разход, ако е бмв, да си търси някоя 3ка 318ис, която хем е по вържежна хем по икономична. а дизелите особено 325тдс-а върви горе/долу но пък и разходът му нее малък 5,5извънградско за дизел и то за кола от този клас немисля че е оправдан. говоря за е36, защото колегата е писал до 2500лв.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Във всички дизели-европейски марки електрониката е БОШ. Разликата в поддръжката на автомобили от един клас е минимална. Не е гаранция, че и Ауди на една седмица няма да издъхне. Не е задължително и да робуваш на дадена марка. На цената на Голф можеш да купиш някоя запазена Либра примерно.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ха-ха и кое им е високото на ваговете-боклуци.между другото мечтата на средностатистическия български глупак е да кара голф.онзи ден покарах vw шаран тди,ами дрънчат му пласпласмасите на всяка дупка,а е на 5год и 160 000км.иначе фиат само дизел.имах 1,6 16 в-ужас 11л разход смесено ,никакви неизправности нямаше.иначе здрав мотор.препоръчвам брава 1,9 jtd и помни че ще се родиш . среден разход-6л
Коментар
-
vladrak написа:Благодаря, Браво ще да е, само да взема книжката и да посъбера парите и аз съм човекът, 1,8 JTD е най-добре ;?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:vladrak написа:Благодаря, Браво ще да е, само да взема книжката и да посъбера парите и аз съм човекът, 1,8 JTD е най-добре ;?Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
vladrak написа:Имам приятел с алфа, въобще не е доволен, взе я за 2000 и смени части за 2800 . И частите им са доста скъпи. И какво точно означава ЖТД (JTD, какво означава J-то?)? И колко ти гори Браво-то ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
абе виж тоя комшия дето ги разбирал фиатите да е с теб като купуваш, че дизеловите коли много удушени идват в татковината. еле пък бравотата, които обикновено са карани от някой рацер, дето "всеки светофар му е като старт на монца". бих ти препоръчал бравА 1,2 бензин от личен опит, ама е слабичка за разхода, който дава. а и хич не е кола за младежи. нито можеш да се пънеш по светофарите, нито има за какво да я човъркаш...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
nedialk00
Atanas71 написа:vladrak написа:Имам приятел с алфа, въобще не е доволен, взе я за 2000 и смени части за 2800 . И частите им са доста скъпи. И какво точно означава ЖТД (JTD, какво означава J-то?)? И колко ти гори Браво-то ?
Коментар
-
valentino321 написа:С тези доходи си събери пари и си купи кола от по-висок клас.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар