Здравейте колеги, имам едно малко питане - един приятел си смени на бравата доста работи по двигателя - 2-та разпределителни вала, биели, сегменти, клапани, маслени повдигачи и още нещо мисля, че имаше, но майсторите му казали, че трябва да я кара с около 100км/ч до дето се намести всичко вътре около 8-10 хил. км.. Та въпроса му е - това така ли е или може да започне да се стрелка още на 2500-3000 км. И другото - след ремонта започнала на ниските обороти (между 1500 и 2500) нещо се замисля и после се изстрелва. Катализатор няма, ламбдата е мн добре, бензина току що зареден и пак нещо не искала да захапе както си трябва, а на газ няма никакви проблеми - има и нов спортен филтър К и Н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кога двигателя ще заработи както си трябва
Collapse
X
-
Re: кога двигателя ще заработи както си трябва
vasilaki87 написа:Здравейте колеги, имам едно малко питане - един приятел си смени на бравата доста работи по двигателя - 2-та разпределителни вала, биели, сегменти, клапани, маслени повдигачи и още нещо мисля, че имаше, но [color=red]майсторите му казали, че трябва да я кара с около 100км/ч до дето се намести всичко вътре около 8-10 хил. км.. [/color]Та въпроса му е - това така ли е или може да започне да се стрелка още на 2500-3000 км. И другото - след ремонта започнала на ниските обороти (между 1500 и 2500) нещо се замисля и после се изстрелва. Катализатор няма, ламбдата е мн добре, бензина току що зареден и пак нещо не искала да захапе както си трябва, а на газ няма никакви проблеми - има и нов спортен филтър К и Н.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
за зацепване съм сигурен, че е зацепена както си трябва, щото бях с него - ходихме в едно село до варна, човека имаше за всеки двигател на фиат и на алфа тея машинариики за зацепване, плати 95 лв, а за загряването - нормано си е - след 2-3 км си вдига температурата както си е била и предиvasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
-
Що говорите глупости никога няма да ти улегнат сигментите ако не ги натоваришима си цяла процедура по разработка на мотора аре образовайте се първо http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htmPower Under Pressure
Коментар
-
ОК вие сте по ги знаете нещата. И въпреки че съм необразован, Аз не бих си разработвал колата по начина споменат от майстора на младежа. Успех с разработката. Някой да продава образователна литератураКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:ОК вие сте по ги знаете нещата. И въпреки че съм необразован, Аз не бих си разработвал колата по начина споменат от майстора на младежа. Успех с разработката. Някой да продава образователна литератураPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:S_BANKOV написа:ОК вие сте по ги знаете нещата. И въпреки че съм необразован, Аз не бих си разработвал колата по начина споменат от майстора на младежа. Успех с разработката. Някой да продава образователна литератураКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар